Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Σεπ-2020 15:19

  Minerva: Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου ο κ. Ασλανίδης Θεόφιλος του Σάββα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΦΟΙ Ι. & Β. ΛΑΔΕΝΗΣ ΑΕ - "MINERVA”- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014,  ότι, σε συνέχεια της εκλογής τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που συνήλθε την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και του ορισμού από το Διοικητικό Συμβούλιο των προσώπων που καταλαμβάνουν τις θέσεις των μελών αυτής, η Επιτροπή Ελέγχου, κατά τη συνεδρίαση αυτής της 10ης Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Ασλανίδη Θεόφιλου του Σάββα, Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Προέδρου της εν λόγω Επιτροπής.   

  Κατόπιν τούτων, η Επιτροπή Ελέγχου συγκροτείται ως ακολούθως:

  1)      Ασλανίδης Θεόφιλος του Σάββα, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

  2)      Σπανόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

  3)      Αποστολίδης Χρήστος του Θεοδώρου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ