Συνεχης ενημερωση
|
8ης Ιουλίου 2020
Δελτίο Τύπου Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών - Χρηματιστήριο Αθηνών
H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 320.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της εταιρίας "LAMDA DEVELOPMENT - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (ISIN: GRC2451207D1), οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €320.000.000, υπό την αίρεση επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών, σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα έχουν γνωστοποιηθεί από τον Εκδότη.
Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την ίδια συνεδρίαση, προέβη στην τακτική αναθεώρηση της ένταξης των μετοχών των εισηγμένων εταιριών στις κατηγορίες διαπραγμάτευσης βάσει του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών των εταιριών "ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε." (GRS343313003) και "ΒΙΣ.Α.Ε." (GRS124153008) από την Κύρια Αγορά στην Κατηγορία Επιτήρησης, σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η μεταφορά των μετοχών θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020.
Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των εισηγμένων εταιριών ανά Κατηγορία Διαπραγμάτευσης, μετά τις παραπάνω μεταφορές, διαμορφώνεται ως εξής:
|
Συνεπεία της μεταφοράς των μετοχών της εταιρίας "ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε." από την Κύρια Αγορά στην Κατηγορία Επιτήρησης, αποφασίστηκε η διαγραφή των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί των μετοχών της εταιρείας "ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε." (INLOT) με άμεση ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 2.6.12. παρ. 4, 5, 6 και 8 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι ανοικτές θέσεις επί του εν λόγω παραγώγου θα λήξουν αναγκαστικά κατά την ημέρα διαγραφής και θα διακανονιστούν κανονικά, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά εισαγωγής του παραγώγου. Για τον υπολογισμό των χρηματικών υποχρεώσεων των συμβαλλομένων μερών κατά τη φυσική παράδοση, θα ληφθεί υπόψη η τελευταία δημοσιευμένη τιμή της υποκείμενης αξίας πριν τη διαγραφή του παραγώγου, ήτοι 0,1360 ευρώ.
Επιπλέον, λόγω της διαγραφής του παραγώγου προϊόντος και βάσει του άρθρου 2.6.13 του Κανονισμού ΧΑ, για λόγους προστασίας της αγοράς και των συμφερόντων των επενδυτών, αποφασίστηκε η παύση συναλλαγών δανεισμού τίτλων επί των εν λόγω μετοχών.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
-
27/12 Καιρός: Τα δύο σενάρια Κολυδά για την Πρωτοχρονιά
-
27/12 Ζελένσκι: Συνομιλίες με Ευρωπαίους μετά την κρίσιμη συνάντηση με Τραμπ την Κυριακή
-
27/12 Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Ιρανός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Μπαχράμ Μπεϊζαί
-
27/12 Νίγηρας: Η χούντα κηρύσει "γενική επιστράτευση" για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων
-
27/12 Ζελένσκι στον Τραμπ: Ούτε παράδοση, ούτε υπαγορευμένη ειρήνη
-
27/12 Μακρόν: Η Γαλλία πρόθυμη να συνεργαστεί στενά με τις ΗΠΑ για τις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία
-
27/12 Η ΕΕ ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
-
27/12 Φον ντερ Λάιεν: "Θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στη Ρωσία και να υποστηρίζουμε την Ουκρανία" - Συνομιλίες Ζελένσκι-ΕΕ-ΝΑΤΟ
-
27/12 Βρετανία: Ξεκινά πρόγραμμα για την προσέλκυση νέων στις ένοπλες δυνάμεις
-
27/12 Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί "μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί", δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
-
Oι ελαφρύνσεις στη φορολογία ακινήτων από 1η Ιανουαρίου 2026
-
Τραμπ: Γιατί δε θα νικήσει οικονομικά την Κίνα
-
Η Ελλάδα τελειώνει νωρίτερα με τα ακριβά δάνεια του πρώτου μνημονίου
-
Τηλεπικοινωνίες: Το νέο στοίχημα των παρόχων δεν είναι το δίκτυο αλλά το "πακέτο"
-
Μεγάλη ρωσική επίθεση με 500 drones και 40 πυραύλους - Χωρίς ρεύμα 320.000 νοικοκυριά, χωρίς θέρμανση το ένα τρίτο του Κιέβου
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέσμευση λογαριασμών ενός ακόμα αγροτοσυνδικαλιστή για παράνομες επιδοτήσεις
-
Ξεπερνά το 80% το ποσοστό των οφειλών που ρυθμίζουν οι μεγάλοι servicers - Πιο αισιόδοξοι οι Έλληνες για τα κόκκινα δάνεια
-
Ο Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη Σομαλιλάνδη - "Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτή η χώρα;"
-
Ο Μητσοτάκης απέναντι στους "πρώην"
-
Χρονιά ρεκόρ $1 τρισ. εκροών από τα αμερικανικά μετοχικά αμοιβαία - Στην έλξη των Magnificent Seven υποκύπτουν οι επενδυτές
-
Μεγάλη ρωσική επίθεση με 500 drones και 40 πυραύλους - Χωρίς ρεύμα 320.000 νοικοκυριά, χωρίς θέρμανση το ένα τρίτο του Κιέβου (29)
-
Ο Μητσοτάκης απέναντι στους "πρώην" (24)
-
Oι ελαφρύνσεις στη φορολογία ακινήτων από 1η Ιανουαρίου 2026 (13)
-
Το αβέβαιο νέο έτος (13)
-
Η Ελλάδα τελειώνει νωρίτερα με τα ακριβά δάνεια του πρώτου μνημονίου (11)
-
Ο Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη Σομαλιλάνδη - "Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτή η χώρα;" (9)
-
Εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων από 18 μπλόκα δηλώνουν ανοιχτοί υπό όρους στο διάλογο με την κυβέρνηση (7)
-
Ευρωπαϊκοί κίνδυνοι (6)
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέσμευση λογαριασμών ενός ακόμα αγροτοσυνδικαλιστή για παράνομες επιδοτήσεις (4)
-
Αυξάνονται ξανά οι μεταναστευτικές ροές - 630 άτομα διασώθηκαν σε δύο 24ωρα (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




