Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία με την επωνυμία Ξενοδοχειακαί - Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε., ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην από 28.05.2020 συνεδρίασή του, αφού έλαβε υπ' όψιν την από 14.05.2020 Έκθεση Αξιολόγησης του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Ηλία Ζαφειρόπουλου (Α.Μ. ΣΟΕΛ 22811) της ελεγκτικής εταιρείας MAZARS με θέμα: "Έκθεση Αξιολόγησης του άρθρου 101 παρ.1 του Ν. 4548/2018", παρείχε ομόφωνα την ειδική άδειά του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 100 και 101 του Ν. 4548/2018 για την Έκδοση Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου εξ Ευρώ ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων (1.800.000,00 ευρώ), το οποίο να διαιρείται σε δέκα οκτώ χιλιάδες (18.000) έγχαρτες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες, ονομαστικής αξίας χιλίων ευρώ (1.000,00 ευρώ) εκάστη και τιμής έκδοσης στο άρτιο, να πραγματοποιηθεί δε η έκδοσή του κατ'ανώτατο όριο σε έξι (6) σειρές. Η διάρκειά του να είναι διετής, το επιτόκιο 5%, το δε Δάνειο να καλύψουν ισομερώς ως Ομολογιούχοι Δανειστές οι μέτοχοι της Εταιρείας "ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" (ποσοστό συμμετοχής 37,48%) και "INTRADEVELOPMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (ποσοστό συμμετοχής 34,32%).
Το Διοικητικό Συμβούλιο στην ίδια ως άνω συνεδρίασή του αποφάσισε και εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Πέτρο Σουρέτη, μετά την πάροδο απράκτου της προθεσμίας του άρθρου 100 παρ. 3 του ν. 4548/2018, ενεργώντας επ' ονόματι και για λογαριασμό της Εταιρείας να υπογράψει το Πρόγραμμα του Ομολογιακού Δανείου υπό τους βασικούς ανωτέρω όρους και σύμφωνα με τους λοιπούς όρους που θα συνομολογήσει κατά την κρίση του.
Για την παροχή της άδειας κατάρτισης της εν λόγω συναλλαγής τηρήθηκαν οι κατ΄άρθρο 101 Ν. 4548/2018 διατυπώσεις δημοσιότητας (σχετική η υπ΄αριθμ. πρωτ. 62377/17.06.2020 Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Τμήμα Εποπτείας Εισηγμένων Α.Ε. & Αθλητικών Α.Ε.), η δε κατ΄άρθρο 100 παρ. 3 του Ν. 4548/2018 προβλεπόμενη δεκαήμερη προθεσμία παρήλθε άπρακτη.
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (56)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (14)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ