Συνεχης ενημερωση
|
|||
| 15 Ιουνίου 2020 | |||
| Εφαρμογή Αλλαγών στη Σύνθεση των Δεικτών Χ.Α. | |||
|
|||
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη σύνθεση των Δεικτών Χ.Α., στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης τους, που θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020.
Δείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές στο επισυναπτόμενο αρχείο.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών
Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.
Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.
Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.
Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).
Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.
Λεωφ. Αθηνών 110, 10442 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax. 210-3366 101
-
08:54 Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα τελευταία Κυριακή του χρόνου
-
08:46 "Kόβουν" στα δύο την Ελλάδα οι αγρότες τη Δευτέρα
-
08:32 Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ στη Φλόριντα - Στο επίκεντρο η ουκρανική εκδοχή του αμερικανικού σχεδίου
-
08:26 Οι 30 μόνιμες παροχές ύψους 2,5 δισ. ευρώ του 2025
-
08:00 Mega επενδύσεις σε ακίνητα εισοδήματος
-
08:00 Μπίρα: Από την ανάπτυξη του 2024 στην πτώση 4%-6% το 2025
-
08:00 Πότε η εφορία ακυρώνει πρόστιμα
-
08:00 Ψηφιακός μετασχηματισμός - Η AI αλλάζει τις επιχειρήσεις και φέρνει μεγάλες προκλήσεις
-
08:00 Έτος - σταθμός το 2026 για την Κεντροαριστερά
-
08:00 Μειώνεται στην 5ετία η παραγραφή χρεών
-
Μειώνεται στην 5ετία η παραγραφή χρεών
-
Τεκμήρια διαβίωσης: Οι προθεσμίες και τα μυστικά για την εξουδετέρωσή τους με γονικές παροχές και δωρεές
-
Πότε η εφορία ακυρώνει πρόστιμα
-
Mega επενδύσεις σε ακίνητα εισοδήματος
-
Μπίρα: Από την ανάπτυξη του 2024 στην πτώση 4%-6% το 2025
-
"Kόβουν" στα δύο την Ελλάδα οι αγρότες τη Δευτέρα
-
Οι 30 μόνιμες παροχές ύψους 2,5 δισ. ευρώ του 2025
-
Έτος - σταθμός το 2026 για την Κεντροαριστερά
-
Ψηφιακός μετασχηματισμός - Η AI αλλάζει τις επιχειρήσεις και φέρνει μεγάλες προκλήσεις
-
Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ στη Φλόριντα - Στο επίκεντρο η ουκρανική εκδοχή του αμερικανικού σχεδίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


