Συνεχης ενημερωση
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ορισμός Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου
Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία ("Εταιρεία" ή "Eurobank Holdings") ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 27.5.2020 τον ορισμό του κ. Γεώργιου Ανδριτσάνου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank Holdings, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 23η Μαρτίου του 2020.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας στις 20.3.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε "Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία", Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου ήταν η κα Δέσποινα Ανδρεάδου, η οποία, κατόπιν της διάσπασης δι' απόσχισης κλάδου με σύσταση νέας εταιρείας - πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία "Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία" ("Επωφελούμενη"), μεταφέρθηκε, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού, στην Επωφελούμενη, ως Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου Ομίλου αυτής.
Ο κ. Γ. Ανδριτσάνος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2017 είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας. Εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου Ομίλου της Eurobank από τον Σεπτέμβριο του 2012 και διαθέτει εμπειρία σε διάφορους ελεγκτικούς τομείς του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα.
-
23:25 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
23:14 Νέο ρεκόρ ο Nasdaq με τις προσδοκίες για μειώσεις των επιτοκίων να κορυφώνονται
-
23:07 Επίσημα εγκαίνια του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως - Το πρόγραμμα
-
23:02 Πτώση Μπαϊρού: Η Ρώμη ανησυχεί για τις επιπτώσεις στην Ευρώπη
-
22:51 Κέρδη για το αργό
-
22:39 Κατάρ: Πιέζει τη Χαμάς να αποδεχθεί την αμερικανική πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα
-
22:35 ΥΠΕΞ: "Η Ελλάδα καταδικάζει κατηγορηματικά τη σημερινή φονική τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ"
-
22:30 Ο Μακρόν ξεμένει από πρωθυπουργούς για τη Γαλλία
-
22:15 Γκουτέρες: Οι επιθέσεις κατά αμάχων στην Ουκρανία παραβιάζουν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
-
22:07 Έσπασε και το φράγμα των $3.600 ο χρυσός
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (101)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (43)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (25)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
