Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικά με την αποχώρηση του Damian Cope, Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ανακοινώνει σήμερα ότι από την 1η Ιουνίου και για το χρονικό διάστημα μέχρι τον ορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Jan Karas, Chief Commercial Officer, θα ασκεί αρμοδιότητες Acting CEO, με την εξαίρεση των αρμοδιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες θα ασκούνται από τον Οδυσσέα Χριστοφόρου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ θα εξακολουθεί να ασκεί εκτελεστικές αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί και θα αναφέρονται άμεσα σε αυτόν ο Jan Karas και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.
O Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Kamil Ziegler, σχολίασε: "Έπειτα από τέσσερα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, ο Damian αποχωρεί από τον ΟΠΑΠ. Προσωπικά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή του στην πρόοδο και τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Ο Jan Karas αναλαμβάνει αρμοδιότητες του Διευθύνοντος Συμβούλου και προσβλέπω στη συνεργασία μας. Επίσης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου αναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες και θα αναφέρεται άμεσα σε εμένα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στην υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων και στις προκλήσεις που προκύπτουν από την πανδημία COVID-19, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες να προσφέρουμε αξία στους μετόχους και τους κοινωνικούς εταίρους μας".
Η εξεύρεση εσωτερικών και εξωτερικών υποψηφίων για τη μόνιμη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι σε εξέλιξη και ο ΟΠΑΠ αναμένεται να προβεί σε σχετική ενημέρωση, όταν αυτή ολοκληρωθεί.
-
22:43 Ερντογάν: Η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό του Κατάρ με κάθε τρόπο
-
22:38 Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
-
22:35 Ελ. Ράπτη: Η δημόσια περιουσία δεν χαρίζεται, αλλά αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας
-
22:32 Η ΕΕ καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ - "Παραβίαση του διεθνούς δικαίου"
-
22:29 Κατάρ σε ΟΗΕ: Δεν θα ανεχθούμε την "απερίσκεπτη ισραηλινή συμπεριφορά"
-
22:24 Ελ. Ράπτη: Δημιουργούμε ποιοτική και προσιτή στέγη για περισσότερους συμπολίτες μας
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (9)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
