Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η εταιρία ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. (η "Εταιρία") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας της 20.05.2020, αποφάσισε να εισηγηθεί σε προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option) επί μετοχών της Εταιρίας στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε διευθυντικά στελέχη της Εταιρίας, (το "Πρόγραμμα").
Σημειώνεται ότι, αφενός για τα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Γενικό Διευθυντή (ή τον Αναπληρωτή του), το Πρόγραμμα πρόκειται να ενταχθεί στην Πολιτική Αποδοχών της Εταιρίας ενώ για τα υπόλοιπα διευθυντικά στελέχη θα ληφθεί απόφαση από την εν λόγω Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 113 του ν. 4548/2018.
Ο ανώτατος αριθμός μετοχών της Εταιρίας που μπορεί να χορηγηθεί στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος ανέρχεται σε 5.600.000. Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 5ετής και τα δικαιώματα κατοχυρώνονται τμηματικά. Η τιμή απόκτησης εκάστης μετοχής ανέρχεται σε €1,50 (μείον το ποσό των διανομών που λαμβάνουν οι μέτοχοι μετά την 3η Ιουλίου 2019 εκτοκιζόμενο σε καθημερινή βάση με ετήσιο επιτόκιο 10% και ανατοκιζόμενο ετησίως).
Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα προβλέπει ειδικότερα δικαιώματα και υποχρεώσεις για τους δικαιούχους, που σχετίζονται με την τυχόν αποεπένδυση του βασικού μετόχου της Εταιρίας, OCM Luxembourg Healthcare Greece s.a.r.l. ή/και την αποχώρηση του δικαιούχου από την Εταιρία.
-
00:06 Η ακροδεξιά AfD της Γερμανίας προετοιμάζει το έδαφος για την εξουσία
-
00:05 Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
00:04 Η "απαλλαγή" των πτωχών οφειλετών επεκτείνεται και στις ποινικές ευθύνες!
-
00:03 Σταθερότητα, κανονικότητα, καθημερινότητα αλλά και... "καρυκεύματα"
-
00:02 Ο συνωστισμός "σωτήρων" στην πολιτική σκηνή
-
00:01 Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος
-
16/12 Ισραήλ: Να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θα επανεκκινήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, λέει ο επικεφαλής της Μοσάντ
-
16/12 ΗΠΑ: Η Αρκτική βίωσε την πιο θερμή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ
-
16/12 Μικτή εικόνα στη Wall με φόντο τα μάκρο
-
16/12 Ανησυχίες για τη χρηματοδότηση "μπλοκάρουν" την πρόταση της Paramount για τη Warner Bros
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (93)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (61)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Κοινή δήλωση οκτώ ευρωπαϊκών χωρών: Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο (11)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ