Συνεχης ενημερωση
	Γνωστοποίηση Σημαντικών Μεταβολών σε Δικαιώματα Ψήφου
	σύμφωνα με το ν. 3556/2007
	
	Η εταιρεία "ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (στο εξής: η "Εταιρεία") έλαβε σήμερα, 21.4.2020, γνωστοποίηση της εταιρείας Wise Management SA, ιδίας ημερομηνίας, με την οποία της γνωστοποιήθηκαν σημαντικές μεταβολές στα δικαιώματα ψήφου που η τελευταία ασκεί, άμεσα και έμμεσα, επί των μετοχών της Εταιρείας:
1. Στις 15.4.2020 η εταιρεία Wise Management SA πώλησε χρηματιστηριακώς στην εταιρεία Andromeda Seafood Sociedad Limitada (στο εξής: η "Andromeda Seafood SL”) το σύνολο των μετοχών της στην Εταιρεία, ήτοι 7.150.662 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας (ανερχόμενες σε ποσοστό περίπου 41,63% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), σε συνέχεια και εκτέλεση της από 17.12.2019 Σύμβασης Πώλησης Μετοχών μεταξύ της εταιρείας Andromeda Seafood SL, αφενός, και της εταιρείας Wise Management S.A. και του κ. Γεωργίου Αντύπα, αφετέρου, που είχε ανακοινωθεί στις 19.12.2019, όπως αυτή η Σύμβαση Πώλησης Μετοχών τροποποιήθηκε στις 15.4.2020.
2. Δυνάμει της από 18.7.2007 Σύμβασης Μετόχων μεταξύ της εταιρείας Wise Management SA, της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ" (εφεξής: η "Σελόντα") και του κ. Γ. Αντύπα, ασκούνταν από κοινού από τα πρόσωπα αυτά τα δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από 15.312.765 μετοχές της Εταιρείας, τις οποίες κατείχαν άμεσα (μέχρι την πραγματοποίηση της από 15.4.2020 χρηματιστηριακής πώλησης) τα πρόσωπα αυτά, ανερχόμενα σε ποσοστό περίπου 89,15% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
3. Η εταιρεία Andromeda Seafood SL έχει αποκτήσει ως τις 14.4.2020 – σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχει δημοσιεύσει –, αυτοτελώς, χωρίς συμμετοχή της Wise Management SA στις συναλλαγές αυτές, 1.385.707 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,068% του μετοχικού της κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου.
4. Με την από 15.4.2020 πώληση από την εταιρεία Wise Management SA όλων των μετοχών της της Εταιρείας στην εταιρεία Andromeda Seafood SL, η εταιρεία Wise Management SA παύει να κατέχει άμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία.
5. Στις 15.4.2020 καταρτίστηκε σύμβαση μεταξύ της εταιρείας Wise Management SA και του κ. Γεωργίου Αντύπα (οι "Πωλητές"), αφενός, και της Andromeda Seafood SL, αφετέρου, η οποία ελέγχει την Σελόντα, τροποποιητική της προμνημονευθείσας από 17.12.2019 Σύμβασης Πώλησης Μετοχών, με την οποία ρυθμίστηκαν (μεταξύ άλλων) θέματα που αφορούν τη διοίκηση της Εταιρείας και μετά την πώληση από τους Πωλητές στην Andromeda Seafood SL των μετοχών τους της Εταιρείας και για χρονικό διάστημα που θα εκτείνεται το αργότερο έως τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α., με τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται, μέχρι του εν λόγω χρονικού σημείου, η άσκηση κοινής πολιτικής των Andromeda Seafood SL, Wise Management SA, Γ. Αντύπα και Σελόντα ως προς τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και την άσκηση των εξουσιών του.
6. Κατόπιν τούτων, η εταιρεία Wise Management SA ελέγχει έμμεσα (επί τη βάσει της ως άνω από 18.7.2007 Σύμβασης Μετόχων και της ως άνω από 17.12.2019 Σύμβασης Πώλησης Μετοχών της Εταιρείας, όπως τροποποιήθηκε στις 15.4.2020) 16.698.472 δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, ήτοι ποσοστό περίπου 97,22% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
