Συνεχης ενημερωση
Τα οικονομικά μεγέθη και τα αποτελέσματα περιόδου επιβεβαιώνουν ότι η PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανόδου. Η επέκταση των εργασιών της ενισχύεται αποφασιστικά μετά και την ολοκλήρωση της απορρόφησης της ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ. Η Τράπεζα προχωράει με γοργούς ρυθμούς στο επόμενο αναπτυξιακό της στάδιο, αυτό της δυναμικής, αλλά λελογισμένης ανάπτυξης και μεγέθυνσης, υλοποιώντας την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της και την ενίσχυση των μεριδίων της στο σύνολο των τομέων που δραστηριοποιείται.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ:
- Τα ενοποιημένα ακαθάριστα έσοδα (κύκλος εργασιών) ανήλθαν σε Euro 106.926 χιλ. (30.6.2006: Euro 33.245 χιλ.). Σε επίπεδο Τράπεζας τα ακαθάριστα έσοδα (κύκλος εργασιών) ανέρχονται σε Euro 85.177 χιλ. (30.6.2006: Euro 26.771 χιλ.).
- Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε Euro 24.368 χιλ. (30.6.2006: Euro 22.816 χιλ.), ενώ τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη μετά από φόρους που αναλογούν στους μετόχους της Τράπεζας σε Euro 20.806 χιλ. (30.6.2006: Euro 20.500 χιλ.).
- Τα καθαρά κέρδη προ φόρων της Τράπεζας ανήλθαν σε Euro 24.586 χιλ. (30.6.2006: Euro 21.653 χιλ.), ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε Euro 21.095 χιλ. (30.6.2006: Euro 19.578 χιλ.).
- Τα ενοποιημένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώνονται σε Euro 0,33 (30.6.2006: Euro 0,46), ενώ σε επίπεδο Τράπεζας τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώνονται σε Euro 0,34 (30.6.2006: Euro 0,43).
- Τα δάνεια και απαιτήσεις κατά πελατών ανήλθαν σε Euro 1.216.362 χιλ. με το σύνολο του Ενεργητικού να φτάνει σε Euro 2.167.531 χιλ. Επιπροσθέτως, τα αποταμιευτικά κεφάλαια ανήλθαν σε Euro 1.341.830 χιλ..
Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2006 η PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. απορρόφησε τις ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. και PROTON ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ και ως εκ τούτου τα οικονομικά μεγέθη του α΄ εξαμήνου 2007 δεν είναι συγκρίσιμα με την αντίστοιχη περίοδο του 2006. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι επιδόσεις είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, καθώς παρατηρείται σημαντική αύξηση σε όλες τις κατηγορίες των επαναλαμβανομένων εσόδων με παράλληλη ενίσχυση των επί μέρους μεγεθών δραστηριότητας.
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
08:41 Μεικτές τάσεις στην Ασία εν αναμονή Fed και διαδόχου Ισίμπα στην Ιαπωνία
-
08:40 Νορβηγία: Προς δεύτερη θητεία οδεύει ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε - Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
08:33 Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση"
-
08:28 ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαπολύει αστυνομική επιχείρηση στο Σικάγο κατά της παράνομης μετανάστευσης
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (13)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (2)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
