Συνεχης ενημερωση
Τα οικονομικά μεγέθη και τα αποτελέσματα περιόδου επιβεβαιώνουν ότι η PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανόδου. Η επέκταση των εργασιών της ενισχύεται αποφασιστικά μετά και την ολοκλήρωση της απορρόφησης της ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ. Η Τράπεζα προχωράει με γοργούς ρυθμούς στο επόμενο αναπτυξιακό της στάδιο, αυτό της δυναμικής, αλλά λελογισμένης ανάπτυξης και μεγέθυνσης, υλοποιώντας την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της και την ενίσχυση των μεριδίων της στο σύνολο των τομέων που δραστηριοποιείται.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ:
- Τα ενοποιημένα ακαθάριστα έσοδα (κύκλος εργασιών) ανήλθαν σε Euro 106.926 χιλ. (30.6.2006: Euro 33.245 χιλ.). Σε επίπεδο Τράπεζας τα ακαθάριστα έσοδα (κύκλος εργασιών) ανέρχονται σε Euro 85.177 χιλ. (30.6.2006: Euro 26.771 χιλ.).
- Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε Euro 24.368 χιλ. (30.6.2006: Euro 22.816 χιλ.), ενώ τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη μετά από φόρους που αναλογούν στους μετόχους της Τράπεζας σε Euro 20.806 χιλ. (30.6.2006: Euro 20.500 χιλ.).
- Τα καθαρά κέρδη προ φόρων της Τράπεζας ανήλθαν σε Euro 24.586 χιλ. (30.6.2006: Euro 21.653 χιλ.), ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε Euro 21.095 χιλ. (30.6.2006: Euro 19.578 χιλ.).
- Τα ενοποιημένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώνονται σε Euro 0,33 (30.6.2006: Euro 0,46), ενώ σε επίπεδο Τράπεζας τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώνονται σε Euro 0,34 (30.6.2006: Euro 0,43).
- Τα δάνεια και απαιτήσεις κατά πελατών ανήλθαν σε Euro 1.216.362 χιλ. με το σύνολο του Ενεργητικού να φτάνει σε Euro 2.167.531 χιλ. Επιπροσθέτως, τα αποταμιευτικά κεφάλαια ανήλθαν σε Euro 1.341.830 χιλ..
Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2006 η PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. απορρόφησε τις ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. και PROTON ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ και ως εκ τούτου τα οικονομικά μεγέθη του α΄ εξαμήνου 2007 δεν είναι συγκρίσιμα με την αντίστοιχη περίοδο του 2006. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι επιδόσεις είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, καθώς παρατηρείται σημαντική αύξηση σε όλες τις κατηγορίες των επαναλαμβανομένων εσόδων με παράλληλη ενίσχυση των επί μέρους μεγεθών δραστηριότητας.
-
09:17 Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα που προκαλεί στις επιχειρήσεις η δυσλειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ
-
09:11 Βολιβία: Ο πρόεδρος Πας καταργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
-
09:02 Washington Post: Η αμερικανική ακτοφυλακή δεν κατατάσσει πλέον τη σβάστικα στα σύμβολα μίσους
-
09:00 Inchcape Hellas: Η στρατηγική ηγεσίας στην ηλεκτροκίνηση και το νέο όραμα για την Ελλάδα
-
09:00 Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα"
-
08:52 Μπανγκλαντές: Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών έπληξε το κέντρο της χώρας - Τουλάχιστον 3 νεκροί
-
08:51 Τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό
-
08:51 Νέο κύμα sell-off στην Ασία υπό τον φόβο "φούσκας" στο AI - Βουτιά 10% για την SoftBank
-
08:33 Ιαπωνία: Η νέα κυβέρνηση παρουσιάζει πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας 117 δισ. ευρώ
-
08:22 Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
Τρέχοντας με την όπισθεν
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (22)
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (8)
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν; (4)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (3)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (2)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (2)
-
Τρέχοντας με την όπισθεν (2)
-
Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα" (1)
-
Ακτινογραφία προϋπολογισμού 2026: Τα μεγάλα στοιχήματα, οι βεβαιότητες και τα ρίσκα (1)
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ