Τρίτη, 25-Φεβ-2020 17:50

Euroxx: Ανακοίνωση έγκρισης συναλλαγής με συνδεδεμένο μέρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ

ΚΑΤ' ΑΡ. 101 ΠΑΡ. 2 Ν. 4548/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών με την επωνυμία "EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" (εφεξής η "Εταιρεία") ανακοινώνει, την κατ' άρ. 100 του Ν. 4548/2018, παροχή άδειας για την τροποποίηση της από 27.12.2012 Σύμβασης Εργασίας της Εταιρείας με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μαρκάκη (εφεξής "Συνδεδεμένο Μέρος"), το οποίο αποτελεί Συνδεδεμένο Μέρος με την Εταιρεία, κατά την έννοια της παρ. 2 (β) του άρ. 99 του Ν. 4548/2018, διότι είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Η Εταιρεία πρόκειται να καταρτίσει την, ή περί την 09.03.2020, Ιδιωτικό Συμφωνητικό Τροποποίησης της από 27.12.2012 Σύμβασης Εργασίας με το Συνδεδεμένο Μέρος (εφεξής η "Σύμβαση"), αναφορικά με τα ακόλουθα:

-                      Οι ετήσιες σταθερές τακτικές αποδοχές του Συνδεδεμένου Μέρους αυξάνονται κατά ποσοστό 263,37%, προκειμένου το σύνολο των σταθερών και μεταβλητών αποδοχών του να εξορθολογιστεί και εναρμονιστεί περαιτέρω με την πολιτική αποδοχών της Εταιρείας. Ουδείς άλλος οικονομικός όρος της Σύμβασης τροποποιείται.

-                      Θα επικαιροποιηθεί η Σύμβαση αναφορικά με τους όρους περί αμοιβής μελών Δ.Σ., κατάχρησης αγοράς, καταβολής μεταβλητών αποδοχών και προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο των ισχυουσών σχετικών διατάξεων του νόμου.

25.02.2020