Παρασκευή, 14-Φεβ-2020 15:55

Περσεύς: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020

Σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2020.

1) Ανακοίνωση Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Στοιχεία & Πληροφορίες Χρήσης 1/1/2019 – 31/12/2019 και Ετήσια Οικονομική Έκθεση περιόδου 1/1/2019 – 31/12/2019) και ανάρτηση στις ιστοσελίδες της εταιρείας (www.perseusgroup.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2) Ετήσια Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020.

Η εταιρεία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση 2020. Η τελική απόφαση περί διανομής μερίσματος θα ληφθεί από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού προηγουμένως ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

Ζευγολατιό Κορινθίας, 14 Φεβρουαρίου 2020