Συνεχης ενημερωση
Έναρξη άσκησης δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές αναφορικά με το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (ΜΟΔ), ύψους 11.000.000 Ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης που έχει εκδώσει η ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε με εκπρόσώπο των ομολογιούχων την τράπεζα ΑLPHA BANK, και σύμφωνα με τους όρους έκδοσης του, οι οποίοι περιλαμβάνονται και στο από 9 Αυγούστου 2006 σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο, όπως οι όροι τροποποιήθηκαν με την από 20.10.2006 απόφαση της συνέλευσης των ομολογιούχων, η ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι η δεύτερη ημερομηνία Μετατροπής είναι η 5.9.2007, κατά τα πιο κάτω οριζόμενα.
Οι κ.κ. Ομολογιούχοι έχουν το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές της ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε μία εργάσιμη ημέρα ακολούθως κάθε μηνιαίας επετείου της ημερομηνίας εκκαθαρίσεως δηλαδή της 4 Αυγούστου 2006, καθ? όλη την διάρκεια του δανείου έως και συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας επετείου η οποία προηγείται της ημερομηνίας λήξεως, δηλαδή της 4 Αυγούστου 2010. Οι ομολογιούχοι δύνανται να ζητούν τη μετατροπή των εν λόγω τίτλων σε μετοχές της Εταιρίας μόνο κατά την ανωτέρω ημερομηνία μετατροπής.
Λόγος Μετατροπής:
11.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ ανά 1 ομολογία μετατρέψιμη σε μετοχές αξίας τιμής εκδόσεως 10.000 ευρώ.
Οι κ.κ. Ομολογιούχοι θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους και να μετατρέπουν τις ομολογίες σε μετοχές ακολουθώντας την εξής διαδικασία:
1. Το αργότερο τρεις (3) εργάσιμες μέρες πριν την εκάστοτε Ημερομηνία Μετατροπής, για τις Ομολογίες που έχουν στον λογαριασμό τους θα πρέπει να απευθύνουν στον χειριστή του λογαριασμού αξιών τους στο ΣΑΤ ανέκκλητη αίτηση δεσμεύσεως των ομολογιών προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα μετατροπής κατά την αιτούμενη ημερομηνία μετατροπής και την έκδοση της σχετικής Βεβαίωσης. Συνεπώς για την δεύτερη ορισθείσα ημερομηνία μετατροπής, δηλαδή την 5 Σεπτεμβρίου 2007 η πιο πάνω ανέκκλητη αίτηση δεσμεύσεως των ομολογιών προς τον χειριστή τους πρέπει να έχει απευθυνθεί από 7 Αυγούστου 2007 και μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2007.
Ως χειριστές νοούνται οι ΑΧΕ και οι Τράπεζες - Θεματοφύλακες.
Για τις Ομολογίες που έχουν σε ειδικό λογαριασμό θα πρέπει να αιτούνται τη δέσμευση των ομολογιών τους στο ΚΑΑ και την έκδοση της σχετικής Βεβαίωσης από το ΚΑΑ.
Η δέσμευση δεν μπορεί να ανακληθεί από τον Ομολογιούχο σύμφωνα με τους όρους του ομολογιακού δανείου για την εξάσκηση του δικαιώματος μετατροπής ομολογιών κατά παρέκκλιση από το άρθρο 79παρ.3 του ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας του Σ.Α.Τ.
2) Μέχρι και την 5 Σεπτεμβρίου 2007 ημερομηνία μετατροπής των ομολογιών, θα πρέπει ο Ομολογιούχος(αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) προσκομίζοντας την Αστυνομική του Ταυτότητα, να προσέλθει από 09:00 π.μ. 15:00 μ.μ. στον υπεύθυνο του Τομέα Σχέσεων με Επενδυτές της εταιρείας μας ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε, Αριστοτέλους αρ.96 στις Αχαρνές Αττικής, προκειμένου να προβεί σε έγγραφή δήλωση προς την εταιρεία μας για την άσκηση του δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών του σε μετοχές και να καταθέσει ταυτόχρονα τη Πρωτότυπη Βεβαίωση Δέσμευσης των Ομολογιών & Εκτύπωση ΣΑΤ. Κατά το χρονικό διάστημα που οι ομολογίες είναι δεσμευμένες αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής τους σε κοινές ονομαστικές μετοχές, δηλαδή η μερίδα του επενδυτή - ομολογιούχου δεν έχει ακόμη πιστωθεί, συνεχίζεται κανονικά ο υπολογισμός δεδουλευμένων τόκων. Η πίστωση των νέων μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων και αντίστοιχα η διαγραφή των ομολογιών που είχαν δεσμευτεί, καθώς και η έναρξη διαπραγμάτευσης τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών, θα λάβουν χώρα μετά τις αντίστοιχες εγκρίσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ο νόμος ορίζει. Για τυχόν διευκρινήσεις ή πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι - Ομολογιούχοι θα μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες, στον υπεύθυνο του Τομέα Σχέσεων της εταιρείας μας ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε στην διεύθυνση Αριστοτέλους αρ.95 στις Αχαρνές Αττικής, τηλ. 210-2419634 και ώρες 10.00-15.00.
-
21:21 Το 2050 το 70% των παιδιών στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανίσει μυωπία λόγω χρήσης κινητών, τάμπλετς και οθονών
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
20:16 Κ. Μητσοτάκης για Chevron - HELLENiQ Energy: "Η Ελλάδα γίνεται σημαντικός ενεργειακός παίκτης στην ανατολική Μεσόγειο""
-
20:11 Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Αναβάλλεται για την Πέμπτη η έκτακτη συνεδρίαση για το Μεσανατολικό
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (171)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (24)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (9)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
