Συνεχης ενημερωση
Το επίκαιρο θέμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε. και όλες οι επικείμενες αλλαγές που φέρνει η νέα νομολογία, την οποία προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, συζητήθηκαν χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο πλαίσιο μιας μεγάλης ενημερωτικής ημερίδας για τους επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου. Το συνέδριο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής με την υποστήριξη της Epsilon Net. Κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Αντώνιος Ντίνος, επιχειρησιακό Στέλεχος Ομάδας MyData-Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε., Στέλεχος Υπουργείου Οικονομικών.
Πάνω από 2000 επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου, φοροτεχνικοί, λογιστές, οικονομολόγοι, στελέχη εταιρειών, έλαβαν έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τη μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών. Η πρόσφατη ανακοίνωση της Α.Α.Δ.Ε. για τον τρόπο τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των υπόχρεων. Ο κ. Ντίνος προχώρησε σε εκτενή ανάλυση του εγχειρήματος, έδωσε κατευθύνσεις και απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων που έθεσε το κοινό στο τέλος της ημερίδας.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Γεώργιος Τσαμόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΠΟΦΦΕ & Πρόεδρος της ΕΦΕΕΑ, ο κ. Αβράαμ Πανίδης πρώην Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ, και ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net. Την εκδήλωσε συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Παχουλάκης.
Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι λύσεις ολοκληρωμένης διασύνδεσης των λογιστικών εφαρμογών της Epsilon Net με την πλατφόρμα myData της Α.Α.Δ.Ε. παρέχοντας αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα προς όλα τα λογιστικά γραφεία. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε live η νέα web πλατφόρμα Epsilon Smart, η οποία καλύπτει τις ανάγκες εμπορικής διαχείρισης των μικρών επιχειρήσεων & ελεύθερων επαγγελματιών και δίνει ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης με την πλατφόρμα my Data της Α.Α.Δ.Ε., παρέχοντας ως επιπλέον αποκλειστικότητα την αυτόματη σύνδεση της με τις λογιστικές εφαρμογές.
Χορηγός της εκδήλωσης εκτός από την Epsilon Net ήταν η Edenred, η οποία παρουσίασε λύσεις που αφορούν τις ανάγκες των συγχρόνων επιχειρήσεων όπως, κάρτες διαχείρισης εταιρικών εξόδων, λύσεις σίτισης καθώς και δωροκάρτες και δωροεπιταγές.
-
00:04 Ηγεσία χωρίς βεβαιότητες
-
00:04 Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
00:02 Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
00:01 Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
10/09 Παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου: Η αινιγματική ανάρτηση Τραμπ για τη Ρωσία και η αντίδραση του ΝΑΤΟ
-
10/09 Μακρόν: Επικοινωνία με Τραμπ για Μέση Ανατολή και Ρωσία
-
10/09 Σεισμός αισθητός στην Αττική - Στο Γαλάτσι το επίκεντρο
-
10/09 ΥΠΕΞ Τυνησίας: "Προμελετημένη επίθεση" εναντίον του Στόλου για τη Γάζα
-
10/09 ΟΗΕ: Χαιρετίζει τη συμφωνία Ιράν-ΔΟΑΕ για επανέναρξη επιθεωρήσεων
-
10/09 "Συναντηθήκαμε με ανώτερα στελέχη της Chevron", λέει ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (41)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, ακροδεξιός πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (8)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
