Τρίτη, 10-Δεκ-2019 18:35

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΠΑΡΤΙΑ: 92.698.888 κοινές μετοχές και δικαιώματα ψήφου

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ: 90,13% του μετοχικού κεφαλαίου

Ανακοινώνεται, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι την 5η Δεκεμβρίου 2019, ώρα 10:00, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Πάρνωνος, αριθμός 3 (αίθουσα ισογείου) στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι που κατέχουν 92.698.888 μετοχές, ήτοι σε ποσοστό 90,13% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Επί των κατωτέρω θεμάτων, ήτοι:

1. Την έγκριση της Συγχώνευσης δι' απορρόφησης της εταιρείας με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και της εταιρείας με την επωνυμία "ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ ΑΝΩΝΥ-ΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ"  από την Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 4601/2019 και 4172/2013 - Έγκριση του από 16 Οκτωβρίου 2019 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης,

2. Την επέκταση του σκοπού της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού περί σκοπού,

3. Την μη εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και

4. Την μη εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Νό-μου 4449/2017 και ορισμός θητείας αυτής

Υπερψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 92.698.888 ψήφους, ήτοι 90,13% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου

Καταψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 0 ψήφους

Απείχαν της ψηφοφορίας μέτοχοι εκπροσωπούντες 0 ψήφους.

Σύνολο έγκυρων ψήφων: 92.698.888, ήτοι 90,13% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.