Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Δεκ-2019 15:58

  Ideal: Στο 67,64% το ποσοστό της Truad Verwaltungs

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρία OMIΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ (η "Εταιρία"), σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007 και κατόπιν της από 9 Δεκεμβρίου 2019 γνωστοποίησης που έλαβε από την εταιρία Truad Verwaltungs A.G., υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστρια αλλοδαπού ιδιωτικού διακριτικού εμπιστεύματος (private discretionary trust) που έχει συσταθεί προς όφελος των παρόντων και μελλοντικών μελών της οικογένειας του εκλιπόντος, Αναστασίου Γεωργίου Λεβέντη (το "Εμπίστευμα"), ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η Truad Verwaltungs A.G., υπό την ως άνω ιδιότητά της, μέσω των ελεγχόμενων από αυτήν εταιριών, ανήλθε σε 67,64% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου (το οποίο αντιστοιχεί σε 5.613.337 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Εταιρίας) από ποσοστό 59,23% που κατείχε προ της ως άνω ημερομηνίας. 

  Πιο συγκεκριμένα, η Thrush Investment Holdings Limited, ελεγχόμενη από την Truad Verwaltungs AG (μέσω της κατωτέρω αλυσίδας επιχειρήσεων), απέκτησε στις 6.12.2019, 698.420 κοινές, ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας στις οποίες αντιστοιχούν ισάριθμα δικαιώματα ψήφου.

  Tα ως άνω δικαιώματα ψήφου κατέχονται από το Εμπίστευμα μέσω μίας αλυσίδας ελεγχόμενων εταιριών, ήτοι η Truad, υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστρια του Εμπιστεύματος, ελέγχει τα ως άνω δικαιώματα ψήφου μέσω του ελέγχου του συνόλου των μετοχών της Torval Investment Corp., η οποία ελέγχει την 100% θυγατρική της, Lavonos Ltd., η οποία με τη σειρά της ελέγχει:

  α) την 100% θυγατρική της, Thrush Investment Holdings Limited., η οποία ελέγχει άμεσα 5.295.258 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 63,81% του συνολικού αριθμού των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας,

  β) την 100% θυγατρική της, Tinola Holding S.a.r.l., η οποία ελέγχει άμεσα 280.400 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,38% του συνολικού αριθμού των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας,

  γ) την 100% θυγατρική της, Patella Finance Ltd., η οποία ελέγχει άμεσα 37.679 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,45% του συνολικού αριθμού των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

  Περαιτέρω, σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, η Truad Verwaltungs A.G. ελέγχει και ασκεί τα ως άνω δικαιώματα ψήφου κατά τη διακριτική της ευχέρεια χωρίς να λαμβάνει οδηγίες ή εντολές από τους δικαιούχους του Εμπιστεύματος ή οπιοδήποτε άλλο πρόσωπο και δεν υφίσταται πρόσωπο που να ελέγχει την Truad Verwaltungs A.G. σύμφωνα με την έννοια του Ν. 3556/2007. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων