Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση της AUSTRIACARD HOLDINGS, Μητρικής εταιρείας της INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.:
H AUSTRIACARD GmbH και η TAG Systems ενώνουν τις δυνάμεις τους
"Με δεδομένη τη γεωγραφική συμπληρωματικότητα, την βιομηχανική ευρωστία, την πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή ασφάλεια και περισσότερο από μια εκατονταετηρίδα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, η απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την TAG Systems ήταν αυτονόητη", δήλωσε ο Π. Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AUSTRIACARD HOLDINGS στη Βιέννη.
Ο κ. Σπυρόπουλος συνέχισε: "Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της TAG Systems, καθώς και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους μετόχους και τη διοίκηση της TAG, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για τον όμιλο μας, το οποίο και θα αποδώσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας, πάντα σε συμφωνία με τις αρχές μας όσον αφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον".
Η AUSTRIACARD GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς, όπου η AUSTRIACARD HOLDINGS κατέχει το 73,4% των μετοχών του νέου σχήματος και επομένως και την διοίκηση αυτού, ενώ η υπάρχουσα διοικητική ομάδα της TAG Systems θα παραμείνει στην θέση της και παράλληλα θα συμμετέχει και μετοχικά στο νέο όμιλο, διασφαλίζοντας αφενός την ομαλή υποστήριξη των υφισταμένων επιχειρηματικών της εταίρων και αφετέρου την προσθήκη υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την αιγίδα της AUSTRIACARD.
O νέος όμιλος στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, ο οποίος εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, έχει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι Joaquim Miró και Jon Neeraas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Systems αντίστοιχα, δήλωσαν: "Στην TAG Systems, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στον Όμιλο AUSTRIACARD HOLDINGS, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε περαιτέρω, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στη βιομηχανική ευρωστία και τις τεχνολογίες αιχμής της AUSTRIACARD."
Σχετικά με τα συστήματα TAG
Η Tag Systems είναι ένας κατασκευαστής καρτών πληρωμών με έδρα την Ανδόρα, ο οποίος παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσωποποίησης και εξυπηρέτησης των πελατών της μέσω των κέντρων προσωποποίησης που διαθέτει σε Ισπανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Αμερική και Νότια Αμερική και απασχολεί 380 άτομα.
Σχετικά με την AUSTRIACARD HOLDINGS
Η AUSTRIACARD HOLDINGS είναι Αυστριακός όμιλος υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής σε θέματα Hardware Embedded Security, που απασχολεί 1.300 άτομα και έχει διεθνή παρουσία με τρία Divisions, AUSTRIACARD, INFORM και NAUTILUS, στους τομείς της ψηφιακής ασφάλειας, της διαχείρισης πληροφοριών και του IoT αντιστοίχως.
www.austriacard.com
Ανακοίνωση της AUSTRIACARD HOLDINGS, Μητρικής εταιρείας της INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.
-
12:42 Η τιμή του ρωσικού πετρελαίου στα χαμηλότερα επίπεδα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
-
12:37 Λ. Παπακωνσταντίνου (Ideal): Έμπρακτη επιβράβευση στους μετόχους μας η επιστροφή κεφαλαίου €0,15
-
12:35 Jefferies: Πώς επαναγορά αγορά θεραπευμένων δανείων ανοίγει δρόμο για ανάπτυξη στις ελληνικές τράπεζες
-
12:23 PMI: Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη επιβραδύνθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο στο τέλος του 2025
-
12:21 Πεσκόφ: Η χριστουγεννιάτικη εκεχειρία εξαρτάται από την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας με την Ουκρανία
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (37)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (17)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (17)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (7)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή τουλάχιστον 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ