Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Νοε-2019 15:30

  Μαθιός Πυρίμαχα: Aποφάσεις Γενικής Συνέλευσης (ορθή επανάληψη)

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΕ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η Εταιρεία Μαθιός Πυρίμαχα ΑΕ ενημερώνει, σύμφωνα με το Άρθρο 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 14ης Νοεμβρίου 2019 παρευρέθησαν αυτοπροσώπως μέτοχοι  με συνολικό αριθμό μετοχών 7.391.668 ( μετοχές),  κατέχοντες συνολικά το 75,28 % του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Κατόπιν διαπιστώσεως  της απαρτίας, η Συνέλευση συζήτησε και έλαβε ομόφωνα  αποφάσεις  εγκρίνοντας άπαντα τα  κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

   

  Θέμα 1o :

  Έγκριση της εκλογής του κ.  Σταύρου  Θεοδωρόπουλου του Θεοδοσίου,  ως νέου μέλους του ΔΣ της εταιρείας για το υπόλοιπο της θητείας αυτού

  Εγκρίθηκε η εκλογή  του κ.  Σταύρου  Θεοδωρόπουλου του Θεοδοσίου, από 23/10/2019   ως νέου  μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ της εταιρείας  και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, και  εξελέγη ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος  για το  ίδιο χρονικό διάστημα με ποσοστό 100% επί των παρισταμένων μετόχων.

   

  Θέμα 2ο:

   

  Καθορισμός είδους Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, καθορισμός της θητείας της,  Εκλογή νέας  Επιτροπής Ελέγχου και στελέχωσή της

   

  Εγκρίθηκε ο καθορισμός της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας ως Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου,η οποία θα αποτελείται από τρία μέλη με  κατά κανόνα πενταετή θητεία,εκ των οποίων τουλάχιστον τα δύο μέλη θα είναι ανεξάρτητα μη εκτελεστικά.  Εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ της εταιρείας να ορίσει  τα πρόσωπα  που θα συμμετέχουν στην  Επιτροπή, τηρουμένων όλων των προϋποθέσεων του  Ν. 4449/2017 και όλων των σχετικών  νόμων και προϋποθέσεων, που αφορούν τις Επιτροπές Ελέγχου. Εν συνεχεία αποφασίστηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου να εκλεγεί από τα μέλη της επιτροπής . Ειδικά αυτή η Επιτροπή Ελέγχου ,ως επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου θα έχει θητεία ίση με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ήτοι ως   τις  30/9/2021.

  Όλα τα ανωτέρω εγκρίθηκαν  με ποσοστό 100% επί των παρισταμένων μετόχων.

   

  Θέμα 3ο :

  Λοιπά θέματα και  Ανακοινώσεις.

   

  Επί του ανωτέρω θέματος της ημερήσιας διάταξης δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. Μετόχους.

   

  Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.

   

   

   

  Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2019

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ