Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Νοε-2019 13:58

  Μαθιός Πυρίμαζα: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης της 14ης/11

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΕ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η Εταιρεία Μαθιός Πυρίμαχα ΑΕ ενημερώνει, σύμφωνα με το Άρθρο 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 14ης Νοεμβρίου 2019 παρευρέθησαν αυτοπροσώπως μέτοχοι  με συνολικό αριθμό μετοχών 7.391.668 ( μετοχές),  κατέχοντες συνολικά το 75,28 % του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Κατόπιν διαπιστώσεως  της απαρτίας, η Συνέλευση συζήτησε και έλαβε ομόφωνα  αποφάσεις  εγκρίνοντας άπαντα τα  κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

   

  Θέμα 1o :

  Έγκριση της εκλογής του κ.  Σταύρου  Θεοδωρόπουλου του Θεοδοσίου,  ως νέου μέλους του ΔΣ της εταιρείας για το υπόλοιπο της θητείας αυτού

  Εγκρίθηκε η εκλογή  του κ.  Σταύρου  Θεοδωρόπουλου του Θεοδοσίου, από 23/10/2019   ως νέου  μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ της εταιρείας  και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, και  εξελέγη ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος  για το  ίδιο χρονικό διάστημα με ποσοστό 100% επί των παρισταμένων μετόχων.

   

  Θέμα 2ο:

   

  Καθορισμός είδους Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, καθορισμός της θητείας της,  Εκλογή νέας  Επιτροπής Ελέγχου και στελέχωσή της

   

  Εγκρίθηκε ο καθορισμός της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας ως Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά κανόνα  με πενταετή θητεία, και  εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ της εταιρείας να ορίσει  τα πρόσωπα  που θα συμμετέχουν στην  Επιτροπή, τηρουμένων των κριτηρίων  της παρ. 1 του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 και των εκεί αναφερομένων νόμων και προυποθέσεων, τα οποία εν συνεχεία θα αποφασίσουν για την στελέχωσή της, με ποσοστό 100% επί των παρισταμένων μετόχων.

   

  Θέμα 3ο :

  Λοιπά θέματα και  Ανακοινώσεις.

   

  Επί του ανωτέρω θέματος της ημερήσιας διάταξης δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. Μετόχους.

   

  Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.

   

   

   

  Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2019

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ