Τετάρτη, 13-Νοε-2019 17:48

Motor oil: Απόφαση για τη διανομή προσωρινού μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε κατά τη συνεδρίασή του της 13ης Νοεμβρίου 2019 απεφάσισε τη διανομή προσωρινού μερίσματος μικτού ποσού Ευρώ 0,35 ανά μετοχή έναντι του καταβλητέου μερίσματος χρήσης 2019. Κατά την ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε τις ημερομηνίες αποκοπής δικαιώματος, αρχείου δικαιούχων, και έναρξης καταβολής του προσωρινού μερίσματος χρήσης 2019 οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

Αποκοπή δικαιώματος προσωρινού μερίσματος χρήσης 2019: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 (δηλαδή πριν την 20η Δεκεμβρίου 2019 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της Εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ΧΑ LARGE CAP, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται).

Δικαιούχοι προσωρινού μερίσματος χρήσης 2019: Οι μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 (record date).

Έναρξη πληρωμής προσωρινού μερίσματος χρήσης 2019: Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019.

Οι λεπτομέρειες καταβολής του προσωρινού μερίσματος χρήσης 2019 θα γνωστοποιηθούν από την Εταιρεία με μεταγενέστερη ανακοίνωση.

Μαρούσι, 13 Νοεμβρίου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο