Τρίτη, 22-Οκτ-2019 17:15

ΟΤΕ: Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας

Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας

Αθήνα, 22 Οκτώβρη 2019 – Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. ("ΟΤΕ Α.Ε." ή "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέλεξε την 18η Οκτωβρίου 2019, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο τον κ.Βασίλειο Βασσάλο ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου (με την ιδιότητα του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου), σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Eλέγχου κ. Παναγιώτη Σκευοφύλακα.

Κατόπιν τούτου, η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου έχει ως εξής: κ. Eelco Blok (Πρόεδρος – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.), κ. Ανδρέας Ψαθάς (Μέλος - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.) και κ. Βασίλειος Βασσάλος (Μέλος - Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.). Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου ταυτίζεται με τη θητεία τους ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου δηλαδή διαρκεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του έτους 2021.

Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 (ιστ), και άρθρο 21] και του Κανονισμού 596/2014 (άρθρο 17) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς.