Συνεχης ενημερωση
Ενημέρωση επί απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας
Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενημερώνει ότι έλαβε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία έγινε δεκτή αίτηση ακύρωσης κατά της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και ακυρώνεται η υπ' αρ. 105/2/16.05.2014 απόφασή της, σύμφωνα με την οποία ρυθμίστηκε η παροχή διαδικτυακού στοιχηματισμού προκαθορισμένης απόδοσης από την ΟΠΑΠ ΑΕ.
Η απόφαση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με σειρά προηγούμενων ενεργειών εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η επίσημη ενημέρωση που παρασχέθηκε σε όλους τους υποψήφιους επενδυτές κατά τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΟΠΑΠ ΑΕ, σε σχέση με την άδεια και το νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας να προσφέρει διαδικτυακό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέχρι το 2020.
Παρόλο που η συνεισφορά του διαδικτυακού στοιχηματισμού είναι περιορισμένη και σε κάθε περίπτωση μικρότερη του 1% ως προς τα συνολικά έσοδα (GGR) του Ομίλου ΟΠΑΠ, μετά από αυτή την απόφαση, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, μεταξύ των οποίων είναι η ΕΕΕΠ, προκειμένου να αναληφθούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Η εταιρεία επίσης αξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει την προστασία των συμφερόντων της με κάθε νόμιμο μέσο.
Αθήνα, 24.09.2019
ΟΠΑΠ Α.Ε.
-
00:05 Γιάννης Τσιώρης: Η Ελλάδα αλλάζει – και µαζί της οι επιχειρηµατίες που τολµούν
-
00:05 Ο Χέγκσεθ κηρύσσει πόλεμο κατά των νόμων του πολέμου
-
00:05 Ο βιομηχανικός άσσος του +622% ανεβαίνει πίστα και γράφει ιστορία
-
00:04 Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση: Παίζουμε το Μέλλον με την Παιδεία
-
00:03 Όταν η 4η εξουσία, θεωρεί πως πρέπει να εξουσιάζει!
-
00:02 Η δεύτερη μοναδική ενεργειακή ευκαιρία χτυπάει την πόρτα μας - Ανοίξτε την επιτέλους...
-
00:01 Ελιά-ελιά
-
28/10 Βουλγαρία και Rheinmetall υπογράφουν συμφωνία για την κατασκευή εργοστασίου πυρίτιδας
-
28/10 Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Το μεγάλο ΟΧΙ του 1940 είναι ένα παντοδύναμο ΝΑΙ στην ελευθερία και στην αλήθεια
-
28/10 Kυκλώνας Μελίσσα: Μετά την Τζαμάικα κατευθύνεται προς την Κούβα
-
Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα!
-
Γιατί διχάζει ο Ιωάννης Καποδίστριας
-
Πολύτιμα μέταλλα: Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει
-
Coca Cola HBC: Η εξαγορά της 10ετίας με 0,5 δισ. καταναλωτές
-
Middle Corridor: Νέες συμφωνίες της Τουρκίας με Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν για να ενώσει σιδηροδρομικά Κίνα - Ευρώπη
-
Ο νέος ρόλος της Ελλάδας ως πύλης για το αμερικανικό αέριο και η επίσκεψη του υπουργού Ενέργειας των ΗΠΑ
-
Γιατί αυξήθηκαν τα χρέη στον ΕΦΚΑ μετά την πανδημία
-
Μήνυμα του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα για την 28η Οκτωβρίου
-
Ζελένσκι: Έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς παραχώρηση εδαφών
-
Οπτικά: Οι πρωταγωνιστές και μια αθόρυβη εξαγορά
-
Γιατί διχάζει ο Ιωάννης Καποδίστριας (52)
-
Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα! (51)
-
Ζελένσκι: Έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς παραχώρηση εδαφών (27)
-
Ελιά-ελιά (11)
-
Ο νέος ρόλος της Ελλάδας ως πύλης για το αμερικανικό αέριο και η επίσκεψη του υπουργού Ενέργειας των ΗΠΑ (9)
-
Στα 2,2 δισ. ευρώ τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή έως το τέλος του έτους- Από ποιες πηγές θα προέλθουν (8)
-
Γερμανία: Όταν συζητούν για τον πόλεμο στα σχολεία (7)
-
Γιατί αυξήθηκαν τα χρέη στον ΕΦΚΑ μετά την πανδημία (6)
-
Ο Νετανιάχου διέταξε "άμεσα ισχυρά πλήγματα" στη Γάζα - Στους 11 οι νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς (5)
-
Κ. Μητσοτάκης για την 28η Οκτωβρίου: Καλούμαστε να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά το μήνυμα της ενότητας (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ