Συνεχης ενημερωση
Ενημέρωση επί απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας
Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενημερώνει ότι έλαβε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία έγινε δεκτή αίτηση ακύρωσης κατά της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και ακυρώνεται η υπ' αρ. 105/2/16.05.2014 απόφασή της, σύμφωνα με την οποία ρυθμίστηκε η παροχή διαδικτυακού στοιχηματισμού προκαθορισμένης απόδοσης από την ΟΠΑΠ ΑΕ.
Η απόφαση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με σειρά προηγούμενων ενεργειών εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η επίσημη ενημέρωση που παρασχέθηκε σε όλους τους υποψήφιους επενδυτές κατά τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΟΠΑΠ ΑΕ, σε σχέση με την άδεια και το νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας να προσφέρει διαδικτυακό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέχρι το 2020.
Παρόλο που η συνεισφορά του διαδικτυακού στοιχηματισμού είναι περιορισμένη και σε κάθε περίπτωση μικρότερη του 1% ως προς τα συνολικά έσοδα (GGR) του Ομίλου ΟΠΑΠ, μετά από αυτή την απόφαση, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, μεταξύ των οποίων είναι η ΕΕΕΠ, προκειμένου να αναληφθούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Η εταιρεία επίσης αξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει την προστασία των συμφερόντων της με κάθε νόμιμο μέσο.
Αθήνα, 24.09.2019
ΟΠΑΠ Α.Ε.
-
09:17 Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
08:51 Κέρδη στις ασιατικές αγορές - Κοντά σε ιστορικά υψηλά η Ιαπωνία μετά την αποχώρηση του Ισίμπα
-
08:36 Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών
-
08:33 Δεύτερη ημέρα της απεργίας των ταξί - Συγκέντρωση στις 10 και διαδήλωση με τα οχήματά τους
-
08:30 "Παράθυρο" για νέα θετικά μέτρα ανοίγει ο Κ. Μητσοτάκης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (11)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία (1)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (1)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
