Συνεχης ενημερωση
Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε." και το διακριτικό τίτλο "ΠΕΡΣΕΥΣ Α.Β.Ε.Ε." ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 28η Μαρτίου 2019, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πενήντα ευρώ (€ 24.050,00), με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 17.240.776 σε 17.175.776 κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης 65.000 ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018.
Οι ως άνω ίδιες μετοχές αποκτήθηκαν σε εκτέλεση της από 02/06/2006 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων κατά την περίοδο από 21/06/2006 έως 05/07/2006, με μέση τιμή κτήσης 1,63 €.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε έξι εκατομμύρια τριακόσιες πενήντα πέντε χιλιάδες τριάντα επτά ευρώ και δώδεκα λεπτά (€ 6.355.037,12) και διαιρείται σε 17.175.776 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα επτά λεπτών (€ 0,37) η κάθε μία.
Την 07/05/2019 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) η με αριθμό πρωτοκόλλου48269/07-05-2019 και κωδικό αριθμό καταχώρησης 1734595 απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ως ημερομηνία ακύρωσης και διαγραφής των άνω μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών η 22/05/2019.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 27410-58.300).
-
09:53 Crypto: "Εξατμίστηκαν" 1,2 τρισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση σε έξι εβδομάδες - Κάτω από τα $86.000 το bitcoin
-
09:50 Η Σαουδική Αραβία διερευνά την πιθανότητα συνεργασίας με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία Stellantis
-
09:30 Axios: Οι εγγυήσεις ασφαλείας τύπου ΝΑΤΟ που προσφέρουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία - Νέα ρωσική επίθεση "θα θεωρείται ότι απειλεί τη διατλαντική κοινότητα"
-
09:17 Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα που προκαλεί στις επιχειρήσεις η δυσλειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ
-
09:11 Βολιβία: Ο πρόεδρος Πας καταργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
-
09:02 Washington Post: Η αμερικανική ακτοφυλακή δεν κατατάσσει πλέον τη σβάστικα στα σύμβολα μίσους
-
09:00 Inchcape Hellas: Η στρατηγική ηγεσίας στην ηλεκτροκίνηση και το νέο όραμα για την Ελλάδα
-
09:00 Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα"
-
08:52 Μπανγκλαντές: Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών έπληξε το κέντρο της χώρας - Τουλάχιστον 3 νεκροί
-
08:51 Τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
Το σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
Motor Oil Hellas: Η ζημιά στο διυλιστήριο ανήκει στο παρελθόν - Η επόμενη μέρα και οι στρατηγικές κινήσεις σε διύλιση, ρεύμα, κυκλική οικονομία
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (28)
-
Το σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (14)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (4)
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν; (4)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (3)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (2)
-
Τρέχοντας με την όπισθεν (2)
-
Washington Post: Η αμερικανική ακτοφυλακή δεν κατατάσσει πλέον τη σβάστικα στα σύμβολα μίσους (1)
-
ΗΠΑ: Η κυριότερη υπηρεσία δημόσιας υγείας διαδίδει πλέον ψευδή θεωρία για τα εμβόλια (1)
-
Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα" (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ