Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Μαϊ-2019 16:34

  Intracom: Ανακοίνωση για εκποίηση μετοχών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (δ.τ. "INTRACOM HOLDINGS") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 12/12/2018 Ανακοίνωσής της και σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 160/06.05.2019 Απόφαση της Διεύθυνσης Μελετών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η "ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ" ορίστηκε ως το Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 10.265 Κοινών Ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και έκδοση 9.500.000 νέων Κοινών Ονομαστικών μετοχών, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρείας σε αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 7 παλαιές (απόφαση Γ.Σ. 23.07.2018).

  Η ανωτέρω εκποίηση θα διενεργηθεί την 20η Μαΐου 2019, κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6. του Κανονισμού του Χ.Α.

  Το καθαρό προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί αναλογικά υπέρ των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

  Με νεότερη Ανακοίνωσή της, η Εταιρεία θα ενημερώσει τους κ.κ. μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 210-667 4451).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων