Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 9 Μαΐου 2019: Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει ότι η MADA Capital και η Mada Financial Services, θυγατρικές της Primavis Capital, εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων, που δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή, επέλεξαν το Axia, την Omni-channel πλατφόρμα Investment Management, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των Wealth και Fund Management εργασιών της.
Mε επίκεντρο το Ντουμπάι, η MADA Capital αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόλογους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο των εργασιών και της διεθνούς τεχνογνωσίας της, παρέχει χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες περιλαμβανομένης της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων και του Wealth Management για Ιδιώτες, Family Offices & Θεσμικούς Επενδυτές, μέσω προσαρμοσμένων λύσεων. Η MADA Capital διαφοροποιείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολλαπλούς τομείς χρηματοοικονομικής διάρθρωσης όπως Εξαγορές και Συγχωνεύσεις, Αγορές Μετοχικών και Δανειακών Κεφαλαίων, Ιδιωτικές Τοποθετήσεις και Κεφαλαιακές Δομές για τους θεσμικούς επενδυτές.
Κατόπιν διεθνούς αξιολόγησης καταξιωμένων προμηθευτών λογισμικού, με βασικά κριτήρια την καινοτόμο τεχνολογία, τον μοντέρνο σχεδιασμό και το εύρος των λειτουργιών, η εταιρεία επέλεξε το Axia την κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων της Profile, για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της, την παροχή μοναδικής εμπειρίας στον χρήστη/πελάτη αλλά και την ολοκληρωμένη παραγωγή ποικίλων αναφορών.
Διαθέτοντας φιλικό περιβάλλον στον χρήστη, το Axia, επιτρέπει στις θυγατρικές της Primavis πλήρη διαχείριση των υπηρεσιών τους σε μία web-based πλατφόρμα, αξιοποιώντας τις omni-channel δυνατότητες καθώς και την πληθώρα των widgets που είναι διαθέσιμα στο dashboard panel. Επιπλέον, υποστηρίζει τους χρήστες με τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για εύκολη πρόσβαση στις επενδύσεις των πελατών τους, κάθε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, για τη διαχείριση χαρτοφυλακίων και για τη λεπτομερή ανάλυση απόδοσης και κινδύνου. Επίσης, η πλατφόρμα εξασφαλίζει κανονιστική συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα και παρέχει προηγμένο Reporting.
Μέσω της ολοκληρωμένης web-based πλατφόρμας Axia, η Profile Software ανταποκρίνεται πλήρως στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς, καλύπτοντας "front-to-back" τις ψηφιακές ανάγκες διαχείρισης επενδύσεων, με πελατοκεντρική UX προσέγγιση, σε επίπεδο χρηστών, εντός και εκτός οργανισμού.
-
10:00 Μερτς: Ίσως παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες του καθεστώτος του Ιράν
-
09:50 ΠΑΣΟΚ: Ζητά την επιστολή παραίτησης των Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο του ΟΠΕΚΕΠΕ 2024
-
09:42 Γαλλία: Η Μαρίν Λεπέν "παίζει" το προεδρικό μέλλον της στην έφεση του Εθνικού Συναγερμού
-
09:34 Ονδούρα: Η εκλογική επιτροπή κρίνει παράνομη την ανακαταμέτρηση των ψήφων
-
09:33 Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Μ. Καρυστιανού, τέταρτος ο Αλ. Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές
-
09:29 Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τα οφέλη για την Ελλάδα - Δυνατότητες ανάπτυξης για ελληνικές εξαγωγές και μηχανισμοί προστασίας αγροτών
-
09:13 Ο Τραμπ κινδυνεύει να "τινάξει στον αέρα" την εμπορική εκεχειρία με την Κίνα με τους δασμούς για το Ιράν
-
09:06 "Πάρτε τηλέφωνο αυτόν τον ηλίθιο": Πώς μιλούσε ο Τραμπ για τον Πάουελ της Fed στην πρώτη του θητεία
-
09:05 Άρχισαν τα όργανα για το κόμμα Καρυστιανού- Γιατί αφορά και τον Τσίπρα
-
08:58 Reuters: Η Ιαπωνία ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με το δικό της "δημοσιονομικό γκρεμό" αν η Τακαΐτσι προκηρύξει πρόωρες εκλογές
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
Μπορούμε καλύτερα
-
Ελληνική Ζύμη (Vivartia): Η εξαγορά που πέρασε στα "ψιλά", το ταμείο του 2025 και το νέο βήμα του Μ. Αραμπατζή
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
Ηρεμία πριν από τη γεωπολιτική καταιγίδα;
-
Ο Πούτιν υπενθυμίζει ότι αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ
-
Σύνδικος πτώχευσης στην Τσάνταλης – Πόσο αποτιμά ο Ηλ. Γεωργιάδης αμπελώνες και brands
-
Metlen: Τι κερδίζει με την εξαγορά της μονάδας της NK Trailers στον Βόλο
-
Η παραχώρηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων μπαίνει στην τελική ευθεία
-
Μπορούμε καλύτερα (17)
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα (12)
-
Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια (11)
-
Τραμπ: Επιπρόσθετοι δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν (5)
-
Άρχισαν τα όργανα για το κόμμα Καρυστιανού- Γιατί αφορά και τον Τσίπρα (4)
-
Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών: Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία η Μ. Καρυστιανού - "Δεν θα γίνουμε όχημα προσωπικών φιλοδοξιών" (4)
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές (4)
-
Ο Βάντεφουλ υποβάθμισε τον κίνδυνο αμερικανικής επίθεσης στη Γροιλανδία (2)
-
Δικό μας μοντέλο βιομηχανίας θέλουμε; (2)
-
Κλειδί για τις νέες μειώσεις φόρων η πάταξη της φοροδιαφυγής - Τα νέα εργαλεία (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ