Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε στις 26.6.2007, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,84 ευρώ σε 0,42 ευρώ και την ταυτόχρονη αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 14.740.000 σε 29.480.000 κοινές ονομαστικές μετοχές (split).
Οι ως άνω 14.740.000 νέες μετοχές πρόκειται να διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρίας σε αναλογία μία νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε μία παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Μετά την ως άνω εταιρική μεταβολή, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας παραμένει στο ύψος των 12.381.600 ευρώ, διαιρούμενο σε 29.480.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής 0,42 ευρώ. Την 24.7.2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών η αριθμ. Κ2-11409 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. στη Συνεδρίασή του της 26.7.2007 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών, που προκύπτουν σύμφωνα με τα ανωτέρω. Με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας ορίζεται ότι δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι μέτοχοι - κάτοχοι μετοχών - της Εταιρίας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 31.7.2007. Από την επομένη εργάσιμη, 1.8.2007, οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία 0,42 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στη διανομή των νέων δωρεάν μετοχών.
Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των 14.740.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ορίζεται στις 8.8.2007. Από την ίδια ημερομηνία οι ανωτέρω μετοχές θα είναι πιστωμένες στους λογαριασμούς ΣΑT των δικαιούχων μετόχων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να ενημερώνονται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας.
-
21:09 Ήπια κέρδη ο χρυσός με φόντο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ
-
21:04 Υπερψηφίστηκε με 159 "υπέρ" έναντι 136 "κατά" ο Προϋπολογισμός του 2026
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
20:26 Ταϊλάνδη: Η Καμπότζη ως "επιτιθέμενη" πρέπει να ανακοινώσει πρώτη την κατάπαυση του πυρός
-
20:20 Allwyn-ΟΠΑΠ: Αφαιρούνται οι προνομιούχες μετοχές από το deal
-
20:10 Ο Όμιλος ΕΤΕπ διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για προσιτή στέγαση - 6 δισ. ευρώ έως το 2026
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (92)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ