Δευτέρα, 22-Απρ-2019 15:25

Ίλυδα: Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2018 θα προτείνει το Δ.Σ. στη Γ.Σ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2019

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης  και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1β )  και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα,  η εταιρεία "ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2019 το οποίο έχει ως εξής:

Ημερομηνία ανακοίνωσης  και δημοσίευσης  στον  τύπο των Ετήσιων  συνοπτικών οικονομικών στοιχείων χρήσης 2018, που συνετάγησαν  βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ:  24 Απριλίου 2019.

Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων  21 Ιουνίου 2019.
    Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος ή καταβολή άλλης χρηματικής διανομής για την χρήση 2018.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.