Πέμπτη, 18-Απρ-2019 09:30

ΕΛΓΕΚΑ: Το Οικονομικό Ημερολόγιο του 2019

Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2019

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδ. β) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρία "ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. Εμπόριο - Διανομές - Αντιπροσωπείες - Βιομηχανία" ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2019:

1) Ημερομηνία ανακοίνωσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Ετήσια Οικονομική Έκθεση) της Χρήσης 2018 (01/01/2018-31/12/2018) και ανάρτησης αυτών στις ιστοσελίδες της Εταιρίας (www.elgeka.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr):

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α.)

2) Ημερομηνία ανακοίνωσης επί των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της Χρήσης 2018 (Δελτίο Τύπου): Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α.)

3) Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη Χρήση 2018.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.