Παρασκευή, 12-Απρ-2019 18:43

Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνας: Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2018 θα προτείνει το Δ.Σ.

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα  (εφεξής "Κανονισμός"),  η Εταιρεία "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ Α.Ε" (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2019:

Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2018 (1.1.2018-31.12.2018) ,  με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ave.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που συντάχθηκαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2018.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.