Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία "ΙΑΣΩ Ιδιωτική Γενική, Μαιευτική – Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική – Διαγνωστικό, Θεραπευτικό & Ερευνητικό Κέντρο Α.Ε." με διακριτικό τίτλο "ΙΑΣΩ Α.Ε.", εφεξής η "Εταιρεία" ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:
Στις 29.3.2019 επιχειρηματικά κεφάλαια που τελούν υπό τη διαχείριση του Oaktree Capital Management L.P. ("Oaktree”) και εταιρείες συνδεδεμένες με την Oaktree Λουξεμβούργου ενημέρωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας περί της προθέσεώς τους να υποβάλουν (τα ίδια ή συνδεδεμένο με αυτά νομικό πρόσωπο) προαιρετική δημόσια πρόταση κατά τις διατάξεις του νόμου 3461/2006 με αντικείμενο την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας και με τιμή €1,50 ανά μετοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεδρίασε στις 30.3.2019, αξιολόγησε την υποβληθείσα προσφορά και την έκρινε συμφέρουσα για τους μετόχους της Εταιρείας. Ως εκ τούτου, όταν υποβληθεί η δημόσια πρόταση, το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να διατυπώσει θετική γνώμη σχετικά με αυτήν και να συστήσει στους μετόχους να την αποδεχτούν, σύμφωνα με το άρθρο 15 ν. 3461/2006. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ζητήσει έκθεση περί του δίκαιου και εύλογου του τιμήματος από χρηματοοικονομικό σύμβουλο σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3461/2006.
Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνα αποδοχής της δημόσιας πρότασης για μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 35% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Η ανωτέρω δημόσια πρόταση πρέπει να έχει υποβληθεί, κατά τους όρους της υποβληθείσας προσφοράς, σύμφωνα με το άρθρο 10 ν. 3461/2006 το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου 2019. Η υποβολή της δημόσιας πρότασης τελεί υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης των σχετικών χρηματοδοτικών συμβάσεων.
Η δημόσια πρόταση θα τελεί υπό την αίρεση ότι ο προτείνων θα έχει συγκεντρώσει μέχρι τη λήξη της δημόσιας πρότασης το 50% συν 1 μετοχή του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Σταματίου δήλωσε ότι αυτή η συναλλαγή προσφέρει σημαντική υπεραξία στους μετόχους, ενώ ανοίγει μία καινούρια σελίδα για το μέλλον του ομίλου διασφαλίζοντας και ενισχύοντας τη θέση του στην αγορά υγείας προς όφελος των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του, καθώς και προς όφελος των εργαζομένων του και των συνεργαζόμενων ιατρών.
-
11:28 Κ. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία και οποιαδήποτε λύση της παρέχει χρηματοδοτική σταθερότητα
-
11:22 Κ.. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
11:19 Ν. Παπαθανάσης στο ΕΕΑ: Προτεραιότητα η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρών επιχειρήσεων
-
11:17 European Newsroom: Η πολιτική γραμμή των ΗΠΑ βρίσκει απήχηση στην άκρα δεξιά της Ευρώπης
-
11:16 Χρηματιστήριο: Επιλεκτικές κινήσεις με το βλέμμα σε ΕΚΤ και Σύνοδο Κορυφής
-
11:10 Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
10:58 Τουσκ: Η Ευρώπη καλείται να επιλέξει μεταξύ "χρημάτων σήμερα ή αίματος άυριο"
-
10:56 Εξεταστική - Στ. Παπασταύρου: Διαχρονική παθογένεια ο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ανάγκη για ουσιαστικές τομές
-
10:55 Μελέτη ΙΟΒΕ: Δεύτερη η Ελλάδα στην Ε.Ε. στην εξάπλωση της χρήσης καρτών τη δεκαετία 2015-2024
-
10:50 Μ. Τέμπος (ΕΛΤΑ): Κανένας πολίτης και καμία περιοχή δεν θα μείνει χωρίς πλήρη ταχυδρομική εξυπηρέτηση
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
Metlen: Νέα συμφωνία με την KNDS για σύγχρονα άρματα μάχης LEOPARD 2A8
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (24)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (8)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (7)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (7)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (5)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (5)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (5)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (3)
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (3)
-
Τουσκ: Η Ευρώπη καλείται να επιλέξει μεταξύ "χρημάτων σήμερα ή αίματος άυριο" (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ