Παρασκευή, 29-Μαρ-2019 17:40

Βογιατζόγλου Systems: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 περίπτωση β΄) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα (εφεξής "Κανονισμός"), η Εταιρεία "ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS AE" (εφεξής "Εταιρεία", ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2019:

Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετησίων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2018 (1.1.2018-31.12.2018), που συνετάγησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 (προ της έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)

Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019.

Η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει  στην Ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή (καταβολή) οιουδήποτε μερίσματος για την χρήση  2018.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.