Τετάρτη, 27-Μαρ-2019 13:09

Paperpack: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου 2019

Η εταιρία "PAPERPACK ΑΒΕΕ", βάσει των διατάξεων της παραγράφου 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Η ημερομηνία ανακοίνωσης και ανάρτησης της "Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης" για τη χρήση του έτους 2018  μαζί με τα  Στοιχεία και  Πληροφορίες  της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018  της εταιρείας και του Ομίλου, την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της εταιρείας (www.paperpack.gr) , θα είναι η 29η  Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή (μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).

β) Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2019.

γ) Η Πρόταση της Διοίκησης προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα είναι να διανεμηθεί μέρισμα.

δ) Η Ημερομηνία Αποκοπής του μερίσματος θα είναι η Πέμπτη 06/06/2019.

ε) Δικαιούχοι θα είναι οι μέτοχοι της Παρασκευής 07/06/2019 (record date).

στ) Η Ημερομηνία Καταβολής του μερίσματος θα είναι η Τετάρτη 12/06/2019.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.