Συνεχης ενημερωση
Υπεγράφη χθες στην Αθήνα σύμβαση αποκλειστικής εισαγωγής των Κινεζικών αυτοκινήτων BRILLIANCE για την Ελλάδα μεταξύ της Εταιρίας "ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ε.Π.Ε." και της H.S.O. Motors Europe που έχει την αποκλειστική διανομή αυτής της μάρκας στην Ευρώπη με έδρα το Λουξεμβούργο.
Η ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ είναι κοινή εταιρία, συμφερόντων των Ομίλων Κορτέσης και Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Τα αυτοκίνητα BRILLIANCE κατασκευάζονται από την Shenyang Brilliance Jinbei Automobile Co Ltd. Η Εταιρία ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας, την Brilliance Group, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κόνγκ και βασικό μέτοχο της BMW Kίνας.
Στόχος της Shenyang Brilliance Jinbei Automobile Co Ltd είναι να γίνει μια διεθνούς εμβέλειας προμηθεύτρια πλήρους γκάμας ποιοτικών επιβατικών οχημάτων. Τα προϊόντα Brilliance κυκλοφόρησαν πρόσφατα στις αγορές της Γερμανίας και των Βαλτικών Χωρών και αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.
Ο κ. Hans-Ulrich Sachs, Διευθύνων Σύμβουλος της H.S.O. Motors Europe, δήλωσε, μετά την υπογραφή της σύμβασης με την Ελληνική Εταιρία: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τις δύο Εταιρίες που έχουν πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετικό όνομα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ελλάδας. Η νέα συνεργασία θα έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά"
Παράλληλα ο κ. Ν. Ραρής εκπρόσωπος της ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΕ, αναφερόμενος στην συνεργασία με την H.S.O. Motors Europe, τόνισε ότι "Η είσοδος στην ελληνική αγορά των αυτοκινήτων της Brilliance με τα υπάρχοντα μοντέλα, καθώς και με τα αναμενόμενα, θα κινήσουν το ενδιαφέρον του ελληνικού καταναλωτικού κοινού με το δυναμικό τους χαρακτήρα, την εξελιγμένη τους τεχνολογία αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους".
"Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας με την H.S.O. και με τον Όμιλο Κορτέση, ο οποίος, όπως και εμείς, έχει ιστορία άνω των 85 ετών στην Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία", είπε ο κ. Γιάννης Πετρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Πέτρος Πετρόπουλος. "Ελπίζομε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ σημαντικά, αλλά όχι άμεσα, καθώς τα επόμενα 2-3 θα είναι περίοδος επενδύσεων ώστε να είμαστε
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
08/09 Νέο ρεκόρ ο Nasdaq με τις προσδοκίες για μειώσεις των επιτοκίων να κορυφώνονται
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (25)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
