Συνεχης ενημερωση
Σχετικά με τα ληξιπρόθεσμα Εγγυημένα Μετατρέψιμα Ομόλογα ποσού 249.500.000 € λήξεως το 2019 (τα "Ομόλογα") (με ISIN: XS1082775054) της FF Group Finance Luxembourg S.A. (ο "Εκδότης") και εγγυημένα από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία (ο "Εγγυητής"), ο Εγγυητής αναφέρεται στην πρόσκληση συναίνεσης (η "Πρόσκληση Συναίνεσης") που περιλαμβάνεται στο από 18 Δεκεμβρίου 2018 υπόμνημα πρόσκλησης συναίνεσης που απευθύνεται από τον Εγγυητή στους Ομολογιούχους (το "Υπόμνημα Πρόσκλησης Συναίνεσης") και στην από 18 Δεκεμβρίου 2018 ειδοποίηση σύγκλησης συνέλευσης των Ομολογιούχων (η "Αρχική Ειδοποίηση").
Εκτός αν ορίζεται εντός του παρόντος ή άλλως εννοείται από το περιεχόμενο, οι όροι με κεφαλαία αρχικά που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Ανακοίνωση έχουν τις έννοιες που αποδίδονται στο Υπόμνημα Πρόσκλησης Συναίνεσης και στην Αρχική Ειδοποίηση.
Ο Εγγυητής δηλώνει ότι η συνέλευση των Ομολογιούχων που είχε συγκληθεί για τις 10 π.μ. (ώρα Λονδίνου) στις 9 Ιανουαρίου 2019 ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
Ο Εγγυητής θα δημοσιεύσει σε επόμενη ημερομηνία νέα ειδοποίηση για την σύγκληση της επαναληπτικής συνέλευσης των Ομολογιούχων, προκειμένου (η συνέλευση) να λάβει υπόψη να υπερψηφίσει, εφόσον κριθεί σκόπιμο, την Έκτακτη Απόφαση, η οποία θα προταθεί στην επαναληπτική συνέλευση ως έκτακτη απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Trust Deed.
Η απαρτία στην επαναληπτική συνέλευση απαιτεί την παρουσία ενός ή περισσότερων προσώπων που κατέχουν Ομόλογα ή είναι πληρεξούσιοι ή αντιπρόσωποι και κατέχουν ή εκπροσωπούν συνολικά τουλάχιστον το ένα τρίτο του ποσού κεφαλαίου των Ομολόγων, τα οποία θα είναι τότε ληξιπρόθεσμα.
Η ειδοποίηση του Εγγυητή για την σύγκληση της επαναληπτικής συνέλευσης θα περιλαμβάνει ένα ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα γεγονότων και προθεσμιών περιλαμβανομένων λεπτομερειών για τον τρόπο λήψης του Term Sheet που αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ του Εγγυητή και ορισμένων από τους δανειστές του Ομίλου (περιλαμβανομένων ορισμένων Ομολογιούχων).
-
21:09 Ήπια κέρδη ο χρυσός με φόντο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ
-
21:04 Υπερψηφίστηκε με 159 "υπέρ" έναντι 136 "κατά" ο Προϋπολογισμός του 2026
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
20:26 Ταϊλάνδη: Η Καμπότζη ως "επιτιθέμενη" πρέπει να ανακοινώσει πρώτη την κατάπαυση του πυρός
-
20:20 Allwyn-ΟΠΑΠ: Αφαιρούνται οι προνομιούχες μετοχές από το deal
-
20:10 Ο Όμιλος ΕΤΕπ διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για προσιτή στέγαση - 6 δισ. ευρώ έως το 2026
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (92)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ