Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Δεκ-2018 09:51

  Υγεία: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ "ΥΓΕΙΑ Α.Ε." (Εκδότρια), ανακοινώνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ότι, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 από την CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. (CVC SICAV), ενεργούσα στο όνομά της αλλά και για λογαριασμό των ελεγχόμενων από αυτήν εταιρειών, CVC Capital Partners 2013 PCC, CVC MMXII Limited, CVC Portfolio Holdings Limited, CVC Group Holdings L.P., CVC Capital Partners Finance Limited, CVC Capital Partners VI Limited, Hippocrates Holdings Jersey Limited, Hellenic Healthcare S.à.r.l και ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΑΕ και από κοινού με τις ανωτέρω εταιρείες, οι Οντότητες CVC), την 13η Δεκεμβρίου 2018, επήλθε μεταβολή κατά 3,32% στο ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας που κατέχει άμεσα η ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΑΕ και έμμεσα οι λοιπές Οντότητες CVC, ως αποτέλεσμα απόκτησης κοινών ονομαστικών μετοχών της Εκδότριας από την ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΑΕ.

  Κατόπιν τούτου, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας που κατέχει άμεσα η ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΑΕ και έμμεσα κάθε μία από τις λοιπές Οντότητες CVC, διαμορφώθηκε από περίπου 84,67% -που κατείχε την 21η Νοεμβρίου 2018-, σε περίπου 87,99%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 269.022.251 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εκδότριας. 

  Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία, δημοσιοποιείται συμφώνως προς τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και της υπ' αριθ. 1/434/3.7.2007 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναρτάται στην ιστοσελίδα της Εκδότριας (www.hygeia.gr).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων