Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Δεκ-2018 17:01

  Intralot: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, δήλωσε: "Με μεγάλη μου χαρά απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον Fernando. Στη νέα εποχή του Sports Betting στις ΗΠΑ, ο Fernando θα είναι υπεύθυνος για την αξιοποίηση αυτής της νέας τεράστιας ευκαιρίας για την INTRALOT, έχοντας εξολοκλήρου την ευθύνη του στοιχήματος και της λειτουργίας στις ΗΠΑ. Στη εποχή μετά την άρση της Ομοσπονδιακής απαγόρευσης (PASPA), το αθλητικό στοίχημα είναι μία εν δυνάμει μεγάλη πηγή κερδοφορίας και εσόδων για την INTRALOT μελλοντικά και σκοπεύουμε να αφιερώσουμε μεγάλο μέρος των δυνάμεων και των πόρων μας για να μετατρέψουμε αυτή την ευκαιρία σε μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία”.

  Ο Fernando έρχεται στην INTRALOT με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διεθνή ανάπτυξη αγορών και πάνω από δεκαπέντε χρόνια σε επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας. Ιδρυτής της Savia Consulting, υπήρξε πρώην μέλος του επιτελείου του Προέδρου ΔΣ και επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης στον πολυεθνικό όμιλο τυχερών παιχνιδιών Codere. Η θητεία του μάλιστα συνοδεύτηκε από αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας κατά δέκα φορές στη δεκαετία που προηγήθηκε της επιτυχημένης εισαγωγής της εταιρείας στο χρηματιστήριο. Επιπλέον ο Fernando υπήρξε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, κατέχοντας εξέχουσες θέσεις (C level) στις Codere Interactiva, GreenPlay (TV Azteca), CDR Technology Network, Formula Giochi, BASA και Groupe Promodès (σημερινή Carrefour). Νωρίτερα υπήρξε Σύμβουλος Στρατηγικής στην πρώην Andersen Consulting, σημερινή Accenture.

  Ο Fernando είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών. Διαθέτει ακόμα MBA από το IESE Business School, Master στα Χρηματο-οικονομικά από το CEF και Master στο Corporate Coaching από το Πανεπιστήμιο του Colorado.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων