Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 23-Ιουλ-2007 18:09

    Κορρές: Πρώτη παρουσίαση της νέας μάρκας Kings and Queens

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την είσοδό της στην ελληνική και διεθνή αγορά έκανε η νέα μάρκα Kings and Queens μέσω της ΚΙΝΓΣ ΕΝΤ ΚΟΥΗΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, 100% θυγατρικής εταιρείας της ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

    Η νέα μάρκα θα διακινείται από το κανάλι της ευρείας και ημιεπιλεκτικής διανομής, καθώς και από εναλλακτικά σημεία ειδικής προβολής, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για προϊόντα φροντίδας σώματος, τα οποία δεν περιέχουν mineral oils και parabens και είναι βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες, που είχαν χρησιμοποιηθεί από βασιλείς, μυθικά και ιστορικά προσωπα σε όλη την ιστορία (Π.χ Nefertiti Honey, Gaspar Myhr, Tsar Peter Tobacco, King of Sumatra Pepper and Bergamot κλπ.).

    Η Kings and Queens ξεκίνησε ήδη την παρουσία της στην Ολλανδία και μέχρι το τέλος του έτους θα βρίσκεται επίσης στην γερμανική, γαλλική, ρωσσική και ιαπωνική αγορά. Στην Ελλάδα η μάρκα έχει ξεκινήσει την παρουσία της από τις αρχές Ιουλίου στο Fena Fresh στην Θεσσαλονίκη και ακολουθούν Super Markets όπως Σκλαβενίτης, Bασιλόπουλος, Μασούτης, Carrefour και άλλες σημαντικές αλυσίδες, καθώς επίσης και πολυκαταστήματα - καταστήματα καλλυντικών όπως Αττικά Πολυκαταστήματα, Aroma, Gallery de Beaute και άλλα.

    Εκτιμάται ότι η εισαγωγή των προϊόντων της KINGS & QUEENS, δεν αναμένεται να επιδράσει σημαντικά στις ενοποιημένες πωλήσεις της ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. για την χρήση του 2007, καθώς ξεκίνησε το Β΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

    Η συμμετοχή των πωλήσεων της νέας μάρκας στον κύκλο εργασιών του Ομίλου αναμένεται να είναι πολύ σημαντικότερη στις επόμενες χρήσεις.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ