Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Οκτ-2018 17:45

  Briq properties: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δελτίο Τύπου

  Αγορά ξενοδοχείου Mr & Mrs White Paros -

  Νέα στρατηγική συνεργασία της BriQ Properties με την HotelBrain

  Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 8 Οκτωβρίου 2018 προχώρησε στην αγορά του ξενοδοχείου Mr & Mrs White Paros.

  To Mr & Mrs White Paros είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4* εγκατεστημένο στον παραδοσιακό οικισμό της Νάουσας Πάρου, βρίσκεται 800 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας και ένα μόλις χιλιόμετρο από την κοντινότερη παραλία της περιοχής.

  Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία (3) ξεχωριστά ακίνητα με συνολική επιφάνεια οικοπέδων 4.468,27 τ.μ.. και διαθέτει 49 δωμάτια, 2 πισίνες, εστιατόριο, pool bar και lounge. Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε., η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων. Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των εν λόγω ακινήτων και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού τους ανήλθε σε τρία εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ (3.500.000 €).

  Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά: "H συγκεκριμένη αγορά αποτελεί την πρώτη επένδυση της BriQ Properties στον χώρο του hospitality, έναν τομέα ακινήτων στον οποίο επιθυμούμε να επενδύσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στα πλαίσια μιας στρατηγικής συνεργασίας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, HotelBrain".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων