Παρασκευή, 20-Ιουλ-2007 18:48

Γκάλης: Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 19/7/2007

Ανακοινώνεται από την εταιρία ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. ότι βάσει των εμπρόθεσμα κατατεθειμένων βεβαιώσεων δέσμευσης αξιών (1.014.280 μετοχές επί συνόλου 2.660.000 μετοχών, ποσοστό 38,131%) και των μετόχων που παρέστησαν τελικά στη Γενική Συνέλευση της 19ης Ιουλίου 2007 (1.006.280 εμπρόθεσμες μετοχές επί συνόλου 2.660.000 μετοχών, ποσοστό 37,830%), συνεδρίασε νόμιμα αφού διέθετε την προβλεπόμενη από το καταστατικό της εταιρίας απαρτία και έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων ημερησίας διατάξεως με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων μετόχων:
    1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσης 2006 και την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη μη διανομή μερίσματος.
    2. Απάλλαξε τον Ορκωτό Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2006, ενώ όσον αφορά την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της ίδιας χρήσης αποφάσισε την αναβολή λήψης της σχετικής απόφασης δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος που λαμβάνει χώρα για το θέμα αυτό.
    3. Εξέλεξε ως Τακτικό ελεγκτή λογιστή τον κ. Νικολέτο Κων/νο Α.Μ./Σ.Ο.Ε.Λ. 22631 (της εταιρίας BKR GLOBAL Ελεγκτική Α.Ε.) και ως Αναπληρωματικό τον κ. Κουφό Αστέριο Α.Μ./Σ.Ο.Ε.Λ. 13621 (της εταιρίας BKR GLOBAL Ελεγκτική Α.Ε.) για τη χρήση 1/1/2007 έως 31/12/2007.
    4. Ενέκρινε τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2006 και καθόρισε την ανώτερη μηνιαία αμοιβή για την περίοδο 01/07/2007-30/06/2008 στο ποσό των 10.000,00 Euro για κάθε εκτελεστικό μέλος στο οποίο θα του ανατεθούν καθήκοντα.
    5. Επέτρεψε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συμμετέχουν σε εταιρίες οποιασδήποτε νομικής μορφής και να ασκούν διευθυντικά καθήκοντα σε αυτές, οι οποίες ασκούν ή πρόκειται στο μέλλον να ασκήσουν δραστηριότητες είτε παρεμφερείς είτε όχι με τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η παρούσα άδεια έχει ισχύ μέχρι τη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι 30/06/2009.
    6. Αποφασίστηκε η σύναψη συμβάσεων αμειβόμενης εντολής με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
    7. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους κ.κ. μετόχους ότι με την από Κ2-9831/10.07.2007 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης εγκρίθηκε η συγχώνευση της εταιρίας με την εταιρία ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, η οποία θα δώσει νέα δυναμική στην εταιρία. Επίσης, αναφέρθηκε στη μείωση των κρατήσεων για τη δραστηριότητα της κατασκήνωσης για τη φετινή χρήση. Ο Πρόεδρος απέδωσε ως ένα σημαντικό λόγο για αυτή τη μείωση, τη μη κάλυψη της δαπάνης για παιδική κατασκήνωση των ασφαλισμένων του ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, του οποίου το ποσοστό στον περσινό κύκλο εργασιών ανερχόταν στο 7,17%. Οι κ.κ. μέτοχοι ενημερώθηκαν, ακόμα, για την προετοιμασία της πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 του χώρου εστίασης της κατασκήνωσης στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής καθώς και για την απόφαση του Δ.Σ. για τη σύναψη σύμβασης πίστωσης με ανοιχτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό για έκδοση εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνισμούς, καλής εκτέλεσης και κεφαλαίου κίνησης με προσημείωση του ακινήτου επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη με την ASPIS BANK ΑΤΕ.