Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Σεπ-2018 20:10

  Cenergy holdings: Δελτίο τύπου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της 23ης Αυγούστου 2018 η Cenergy Holdings S.A. (Cenergy Holdings) ανακοινώνει ότι, την 14η Σεπτεμβρίου 2018, το Υπουργείο Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εξέδωσε πράξη με την οποία τροποποίησε την προκαταρκτική απόφασή του στο πλαίσιο της έρευνας για την επιβολή δασμών αντιντάμπινγκ (antidumping duty investigation) στις εισαγωγές σωλήνων μεγάλου  διαμετρήματος από την Ελλάδα, για να διορθώσει σημαντικό διοικητικό σφάλμα στον αρχικό υπολογισμό του περιθωρίου ντάμπινγκ για την θυγατρική Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του αμερικανικού νόμου. 

  Συνεπεία της διόρθωσης, το περιθώριο ντάμπινγκ μειώθηκε από 22,51% σε 7,45% με αναδρομική ισχύ από την 27η Αυγούστου 2018, ημερομηνία δημοσίευσης της αρχικής προκαταρκτικής απόφασης. Η ανωτέρω τροποιητική πράξη του Υπουργείου Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δημοσιεύτηκε με σημερινή ημερομηνία στην επίσημη εφημερίδα της κυβερνήσεως (Federal Register/Vol.83, No.188).

  Η θυγατρική της Cenergy Holdings, Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε. συνεχίζει να συνεργάζεται με τις  αρχές του Υπουργείου Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και με τους αμερικανούς πελάτες της ενόψει του οριστικού καθορισμού του δασμού αντιντάμπινγκ που θα αποφασισθεί τον Φεβρουάριο του 2019.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων