Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Σεπ-2018 11:34

  CNL Capital ΕΚΕΣ - ΔΟΕΕ: Ανακοίνωση για την πορεία της εταιρείας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοίνωση για την πορεία της Εταιρίας

  H CNL Capital ΕΚΕΣ - ΔΟΕΕ, η πρώτη και μοναδική ΕΚΕΣ στην Ελλάδα που υποστηρίζει τις ελληνικές μικρομεσαίες εταιρίες παρέχοντας τους κεφάλαιο κίνησης για την ανάπτυξη τους, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

  1) Έχει υλοποιήσει 36 επενδύσεις σε βραχυχρόνια ομολογιακά δάνεια ΜμΕ, εκ των οποίων 19 έχουν λήξει και 17 είναι σήμερα ενεργά. Το σύνολο αυτών των ομολογιών εξυπηρετούνται από τις εκδότριες εταιρίες κατά τα συμβατικά προβλεπόμενα και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

  2) Στο εκτιμώμενο NAV της εταιρίας για τις 31/8 περιλαμβάνεται και το σύνολο των εφάπαξ δαπανών που σχετίζονται με την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του ΧΑ που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Το NAV τους επόμενους μήνες εκτιμάται πως θα κινηθεί ανοδικά, αφού πλέον έχει εκλείψει η παραπάνω έκτακτη επιβάρυνση.

  3) Η εταιρία προχωρά ομαλά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και αναμένει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει διαθέσει πλήρως τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διευρύνοντας σημαντικά το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της προς όφελος των μετόχων της.


  Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2018


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων