Συνεχης ενημερωση
Η διοίκηση της εταιρείας ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε. - YALCO ανακοινώνει τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε την 10/09/2018 στην έδρα της εταιρείας στο δήμο ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, στο 5ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.
Παρέστησαν νόμιμα 8 μέτοχοι εκπροσωπώντας 8.716.317 κοινές ανώνυμες μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου, επί συνόλου 13.191.620 ήτοι ποσοστό 66,07% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης μέτοχος με δικαιώματα ψήφου 1.737.826 ή ποσοστό 13,17% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου, ζήτησε από τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 39, παρ. 3 του νόμου 2190/1920 να αναβάλλει τη λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να ορίσει ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης εντός της νόμιμης προθεσμίας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης μετά το αίτημα της μετόχου όρισε τη Δευτέρα 08/10/2018, ώρα 15:00, ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
Στη Γενική Συνέλευση της 08/10/2018 μπορούν να μετέχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι στα αρχεία του φορέα, στον οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της εταιρείας και έχουν την ιδιότητα του μετόχου κατά την έναρξη της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης (ημερομηνία καταγραφής) ήτοι την 4η Οκτωβρίου 2018, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης ήτοι την 3η Οκτωβρίου 2018.
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
21:16 Στ. Παπασταύρου: Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
