Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Ιουλ-2018 10:00

  Entersoft: Δελτίο Τύπου αποτελεσμάτων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνεχίζεται η αύξηση εσόδων και κερδών για την Entersoft στο πρώτο 6μήνο του 2018

  Αθήνα, 25 Ιουλίου 2018. Τα καθαρά έσοδα της μητρικής ανήλθαν στα 5,41 εκ. Ευρώ, αυξημένα κατά 15%, ενώ με τον ίδιο ρυθμό αυξήθηκαν και τα κέρδη προ φόρων στα 1,27 εκ. Ευρώ. Σε επίπεδο Ομίλου τα έσοδα ανήλθαν σε 6,69 εκ. Ευρώ έναντι 6,16 εκ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 9% περίπου, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,50 εκ. Ευρώ, έναντι 1,36 εκ Ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

  Η αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου αναμένεται να ενταθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους λόγω του μεγάλου ανεκτέλεστου έργων, της συνεισφοράς της προσφάτως εξαγορασθείσας δραστηριότητας Pocketbiz τα έσοδα της οποίας δεν επηρέασαν το πρώτο εξάμηνο του έτους καθώς και των αναμενόμενων προκηρύξεων για επενδύσεις ΕΣΠΑ στον Ιδιωτικό Τομέα. Τέλος θετικά αναμένεται να επιδράσει και η διαφαινόμενη άνοδος των επενδύσεων των εταιρειών σε ψηφιακά συστήματα οι οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα.

  Σχετικά με την Entersoft A.E., www.entersoft.gr Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce & B.I., σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft, για τοπική υποδομή ή Cloud, με άδεια χρήσης ή ως SaaS. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο σε 16 χώρες. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών, είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Ελλάδα την εταιρεία Retail Link.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων