Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Ιουλ-2018 10:46

  Υγεία: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοίνωση

  H εταιρεία "Δ.Θ.Κ.Α ΥΓΕΙΑ Α.Ε" (η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι στις 6.7.2018 υπεγράφη συμφωνητικό Πώλησης Μετοχών (Share Purchase Agreement-SPA) με την εταιρεία "AMERICAN HOSPITAL SH.A.", που εδρεύει στα Τίρανα Αλβανίας (o "Αγοραστής") για την πώληση του συνολικού ποσοστού (100%) των μετοχών (η "Συναλλαγή"), που κατέχει η Εταιρεία στην θυγατρική της "HYGEIA HOSPITAL TIRANA" ("HHT").

   Ο Αγοραστής αναλαμβάνει υποχρεώσεις του ΗΗΤ συνολικού ύψους 29,5 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων συνολικού ύψους 19 εκατ. ευρώ περίπου καθώς επίσης και υποχρεώσεων προς εταιρείες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου).

  Το τίμημα της Συναλλαγής θα υπολογισθεί με την μέθοδο συμψηφισμού καθαρών υποχρεώσεων κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της Συναλλαγής και θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του για την απομείωση του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας. Αναφορικά με την ολοκλήρωση της Συναλλαγής, η Εταιρεία θα προβεί σε ανακοίνωση, για την  ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

  Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού Αλβανίας και άλλων συνήθων για αντίστοιχες συναλλαγές αιρέσεων.

  Μετά την συγκεκριμένη πράξη ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τους δείκτες ρευστότητας και δανεισμού.

  α

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων