Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Ιουλ-2018 14:58

  MIG: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, ώρα 15:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων των γραφείων της "SINGULARLOGIC Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" στην οδό Αχαΐας 3 & Τροιζηνίας, Κηφισιά, ισόγειο, για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2017 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2017.

  3. Διορισμός ελεγκτικής εταιρίας για την εταιρική χρήση 2018.

  4. Ενημέρωση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας.

  5. Έγκριση εκλογής νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας σε πλήρωση κενωθεισών θέσεων. – Ορισμός Ανεξαρτήτων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας.

  6. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

  7. Έγκριση διάθεσης συμμετοχών της Εταιρίας.

  8. Λοιπές ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 24 Αυγούστου 2018, ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.

  Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ TAKTIKΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων