Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Ιουλ-2018 16:40

  Mevaco: Ανακοίνωση σχετική με επιχειρηματικές εξελίξεις

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Υπογραφή σύμβασης με την Εταιρεία ΝAPACCOUSTICSPTYLTD

   Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και τον διακριτικό τίτλο "MEVACOA.E." (εφεξής "Εταιρεία"), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ότι προέβη στην κατάρτιση σύμβασης με την αλλοδαπή εταιρεία "ΝAPACCOUSTICSPTYLTD" για την παραγωγή και προμήθεια συστημάτων απόσβεσης ήχου.

  Η υπογραφείσα σύμβαση ύψους 7,78 εκατ. AUD και διάρκειας δώδεκα (12) περίπου μηνών επιβεβαιώνει την ποιοτική διαφοροποίηση και την ανταγωνιστικότητα της Εταιρείας στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητά της και την ευελιξία του επιχειρηματικού της μοντέλου.

  Διαρκής επιδίωξη της Εταιρείας αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά του εξωτερικού και η επίτευξη νέων συμφωνιών και συνεργασιών με σκοπό την διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη του εξαγωγικού της προσανατολισμού, μέσω της προσφοράς ανταγωνιστικών λύσεων απόλυτα προσαρμοσμένων στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών αυτής.

  Ασπρόπυργος, 4 Ιουλίου 2018

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων