Συνεχης ενημερωση
H ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. (η "Εταιρεία"), ανακοινώνει την αγορά βιομηχανικής μονάδας (Μύλος), στην βορειοανατολική Βουλγαρία (General Toshevo), μέσω της θυγατρικής της LOULIS MEL – BULGARIA EAD.
Ο Μύλος βρίσκεται στην εύφορη περιοχή του Dobrich, όπου παράγονται τα καλύτερα Βουλγάρικα σιτηρά, σε απόσταση μόλις 13 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ρουμανία, είναι κατασκευής του 2015, αλεστικής δυναμικότητας 100 τόνων / 24ωρο με αποθηκευτική δυνατότητα 4.500 τόνων σταριού και βρίσκεται σε οικόπεδο 21.000 τ.μ.
Η αγορά πραγματοποιήθηκε έναντι ποσού 2,25 εκ ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από ίδια διαθέσιμα.
Η Εταιρεία μετά από 10 έτη, επιστρέφει στην αγορά των Βαλκανίων με παραγωγική μονάδα, της οποίας σκοπός είναι να εξυπηρετήσει τις αγορές της Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Οι αγορές αυτές είναι δυναμικά αναπτυσσόμενες με αυξανόμενες απαιτήσεις για ποιοτικά άλευρα, τις οποίες η εταιρεία σκοπεύει να καλύψει. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται στις διεθνείς αγορές τόσο μέσω εξαγωγών όσο και επενδύσεων.
-
21:05 Ερώτηση στην Κομισιόν για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Χίο
-
21:04 Απώλειες για τα πολύτιμα μέταλλα
-
20:55 ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε στο ΕΚ τη ρήτρα διασφάλισης της συμφωνίας EU-MERCOSUR
-
20:47 Αλβανία: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της κυβέρνησης
-
20:41 Συνάντηση Μακρόν-Ν. Χριστοδουλίδη με επίκεντρο την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
-
20:33 Μακρόν: Να μιλήσουμε απευθείας με Πούτιν
-
20:28 Logan (Dallas Fed): Ανησυχώ περισσότερο για τον πληθωρισμό
-
20:21 Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται να στείλει δεύτερο αεροπλανοφόρο για να επιτεθεί στο Ιράν αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
-
20:15 Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ανάρτηση του Βανς για τη "γενοκτονία" των Αρμενίων
-
20:00 Μικρές απώλειες στις ευρωαγορές, κατρακύλησε 6% η μετοχή της BP
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει"
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Η Ινδία κατάσχεσε τρία δεξαμενόπλοια - Το πρώτο "χτύπημα" του Νέου Δελχί στον "σκιώδη στόλο"
-
Τουρκία: "Ίσως αναγκαστούμε να συμμετάσχουμε" σε μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών λόγω Ιράν
-
NBG Securities: Η τρέχουσα τιμή της μετοχής της Metlen καλή ευκαιρία εισόδου για τους επενδυτές - Στα €58 η τιμή-στόχος
-
Ενισχύεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Κέρας της Αφρικής
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα
-
Μακρόν: Ο διάλογος με τον Πούτιν πρέπει να γίνει χωρίς "υπερβολικά πολλούς συνομιλητές"
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (136)
-
Δημοσκόπηση Interview: Κοντά στο 32% η ΝΔ - Τάσεις υποχώρησης για Καρυστιανού, χαμηλότερα και ο Τσίπρας (29)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (29)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (17)
-
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Ελ. Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας - Με 5 μέλη μένει η Κ.Ο. της Ζ. Κωνσταντοπούλου (12)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (10)
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες (9)
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει" (7)
-
Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να δει τον Ερντογάν, επιμένω για τις αμβλώσεις" (5)
-
Bloomberg: Ελλάδα και Μάλτα εκφράζουν επιφυλάξεις για το μπλόκο στις ναυτιλιακές υπηρεσίες για το ρωσικό πετρέλαιο (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ