Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 18-Ιουλ-2007 11:07

    ΟΤΕ: Ανακοίνωση για εκποίηση μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ), ανακοινώνει ότι: Σύμφωνα με την απόφαση 12/435/12.7.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, χορηγήθηκε άδεια στην Εταιρεία μας για τη διενέργεια της εκποίησης μετοχών, οι οποίες δεν έχουν κατατεθεί προς αποϋλοποίηση ή προέρχονται από εταιρικές πράξεις και έχουν εκδοθεί σε άϋλη μορφή υπέρ των δικαιούχων των μη αποϋλοποιηθεισών ενσώματων μετοχών, συνολικού αριθμού 896.967 κοινών ονομαστικών μετοχών.

    Με την ανωτέρω απόφαση αποφασίστηκε επίσης ο ορισμός της Χρηματιστηριακής Εταιρίας NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ ως αρμοδίου μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των ανωτέρω μετοχών.

    Ως ημερομηνία έναρξης της περιόδου εκποίησης των μετοχών ορίστηκε η 23η Ιουλίου 2007. Η εκποίηση θα διενεργηθεί κατά τα οριζόμενα στην Απόφαση 1/380/4.5.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99Α του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ