Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Ιουν-2018 11:01

  Intracom: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας "EUROSATORY 2018”, από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες εκθέσεις στον χώρο της Άμυνας & Ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 11-15 Ιουνίου 2018 και στην οποία συμμετείχαν 1761 εκθέτες από 62 χώρες.

  Τον εκθεσιακό χώρο της IDE επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, η Πρέσβυς της Ελλάδας στη Γαλλία κα Μπαλτά καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ κ. Κυριακίδης. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες διαφόρων χωρών καθώς και στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας, ασφάλειας και ενέργειας που προορίζονται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και άλλων χωρών.

  Στη EUROSATORY 2018 η IDE παρουσίασε τη νέα έκδοση του συστήματος παροχής και διαχείρισης ενέργειας Hybrid GENAIRCON που προορίζεται για κέντρα διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών. Τα συστήματα GENAIRCON προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε πλατφόρμας και παρέχουν κεντρικό και ολοκληρωμένο έλεγχο ηλεκτρικής ισχύος, με δυνατότητα λειτουργίας "True Silent Watch" για εκτεταμένες περιόδους επιχειρήσεων σε απόκρυψη, συμβάλλοντας στην αύξηση της επιβιωσιμότητας στο πεδίο μάχης.

  Επιπρόσθετα, ήταν εμφανής η διεθνής αναγνώριση για το σύστημα ενδοεπικοινωνίας οχημάτων WiSPR που παρουσιάστηκε στην έκθεση, το οποίο έχει εγκατασταθεί σε νέα οχήματα όπως στο τεθωρακισμένο ΤΟΜΠ PMMC G6, στο όχημα μηχανικής υποστήριξης WISENT καθώς και στη νέα έκδοση του ΤΟΜΑ ASCOD.

  #                    #                    #

  Σχετικά με την IDE

  Η IDE, η εταιρία-ηγέτης στην Ελλάδα στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας της Ελλάδας. Η IDE κατέχει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες, ασφάλεια πληροφοριών, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), συστήματα επιτήρησης, αναγνώρισης και ασφάλειας, υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων και λογισμικό αμυντικών εφαρμογών.

  Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Μεταξύ των πελατών και χρηστών προϊόντων της IDE είναι η Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ισπανία, Κύπρος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NATO/NSPA), Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

  Πληροφορίες για θέματα Τύπου

  Σωτήρης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Επικοινωνίας IDE

  Τηλ: 210-6678614

  Email: sopap@intracomdefense.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων