Συνεχης ενημερωση
Στις 14/06/2018 συνήλθε η Τακτική Γενική Συνέλευση της "ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ". Στην Τακτική Γενική Συνέλευση, κατά την οποία εκπροσωπήθηκε το 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι παραστάθηκαν και ψήφισαν μέτοχοι και αντιπρόσωποί τους, που εκπροσωπούν 13.052.651 μετοχές και 13.052.651 ψήφους :
1. Εγκρίθηκαν ομόφωνα, με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και οι Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, της εταιρικής χρήσης από 1.1.2017 έως 31.12.2017, έπειτα από ακρόαση και έγκριση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών και αποφασίσθηκε ομόφωνα, με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, η μη διανομή μερίσματος στους μετόχους.
2. Απηλλάγησαν ομόφωνα, με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι Ορκωτοί Ελεγκτές - Λογιστές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση από 1.1.2017 έως 31.12.2017.
3. Εκλέχθηκε, με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, η εταιρεία "BDO Ορκωτοί Ελεγκτές Ανώνυμη Εταιρεία" με αριθμό μητρώου ΣΟΕΛ 173, η οποία θα ορίσει από τα μέλη της τον τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή και τον αναπληρωματικό Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, για την εταιρική χρήση από 1.1.2018 έως 31.12.2018.
4. Αποφασίσθηκε με ψήφους 12.908.651, ήτοι με ποσοστό 75,4% του μετοχικού κεφαλαίου, η διανομή αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 1.1.2017 – 31.12.2017
5. Προεγκρίθηκε, με ψήφους 12.908.651, ήτοι με ποσοστό 75,4% του μετοχικού κεφαλαίου, η καταβολή για την επόμενη εταιρική χρήση μισθών και λοιπών αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που συνδέονται με την Εταιρεία με σχέση εξαρτημένης εργασίας, καθώς και οι αμοιβές των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Επιτροπής Ελέγχου .
6. Εγκρίθηκε ομόφωνα με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 1.027.216,80 ευρώ με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,06 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και εγκρίθηκε ομόφωνα η ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 1.027.216,80 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,06 ευρώ με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους. Επίσης, η Τακτική Γενική Συνέλευση παρείχε την εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων για την εκτέλεση και υλοποίηση της παρούσας αποφάσεως περί αυξήσεως και μειώσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
7. Τροποποιήθηκε ομόφωνα με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, το άρθρο 5 του καταστατικού της εταιρείας, σύμφωνα με την ανωτέρω υπό στοιχεία 6 απόφαση.
8. Παρήχθη η άδεια, με ψήφους 13.052.651, ήτοι με ποσοστό 76,2% του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΝ 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές της Εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014 εταιρειών και ως εκ τούτου για τη διενέργεια για λογαριασμό των συνδεδεμένων εταιρειών πράξεων που υπάγονται στον σκοπό που επιδιώκει η Εταιρεία
Όλες οι ως άνω αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι άμεσα υλοποιήσιμες. Η Εταιρεία δεν θα διανείμει μέρισμα για την εταιρική χρήση 1.1.2017 – 31.12.2017, σύμφωνα με όσα αποφασίσθηκαν στο πρώτο θέμα της ημερησίας διατάξεως.
Σούρπη 14 Ιουνίου 2018
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
21:05 Ερώτηση στην Κομισιόν για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Χίο
-
21:04 Απώλειες για τα πολύτιμα μέταλλα
-
20:55 ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε στο ΕΚ τη ρήτρα διασφάλισης της συμφωνίας EU-MERCOSUR
-
20:47 Αλβανία: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της κυβέρνησης
-
20:41 Συνάντηση Μακρόν-Ν. Χριστοδουλίδη με επίκεντρο την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
-
20:33 Μακρόν: Να μιλήσουμε απευθείας με Πούτιν
-
20:28 Logan (Dallas Fed): Ανησυχώ περισσότερο για τον πληθωρισμό
-
20:21 Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται να στείλει δεύτερο αεροπλανοφόρο για να επιτεθεί στο Ιράν αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
-
20:15 Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ανάρτηση του Βανς για τη "γενοκτονία" των Αρμενίων
-
20:00 Μικρές απώλειες στις ευρωαγορές, κατρακύλησε 6% η μετοχή της BP
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει"
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Η Ινδία κατάσχεσε τρία δεξαμενόπλοια - Το πρώτο "χτύπημα" του Νέου Δελχί στον "σκιώδη στόλο"
-
Τουρκία: "Ίσως αναγκαστούμε να συμμετάσχουμε" σε μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών λόγω Ιράν
-
NBG Securities: Η τρέχουσα τιμή της μετοχής της Metlen καλή ευκαιρία εισόδου για τους επενδυτές - Στα €58 η τιμή-στόχος
-
Ενισχύεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Κέρας της Αφρικής
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα
-
Μακρόν: Ο διάλογος με τον Πούτιν πρέπει να γίνει χωρίς "υπερβολικά πολλούς συνομιλητές"
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (136)
-
Δημοσκόπηση Interview: Κοντά στο 32% η ΝΔ - Τάσεις υποχώρησης για Καρυστιανού, χαμηλότερα και ο Τσίπρας (29)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (29)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (17)
-
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Ελ. Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας - Με 5 μέλη μένει η Κ.Ο. της Ζ. Κωνσταντοπούλου (12)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (10)
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες (9)
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει" (7)
-
Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να δει τον Ερντογάν, επιμένω για τις αμβλώσεις" (5)
-
Bloomberg: Ελλάδα και Μάλτα εκφράζουν επιφυλάξεις για το μπλόκο στις ναυτιλιακές υπηρεσίες για το ρωσικό πετρέλαιο (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ