Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή (Group Chief Operating Officer) του Ομίλου από τον κ. Michael Kogeler από τις 2 Μαΐου 2018, κατόπιν εκτενούς διεθνούς έρευνας. Ο κ. Kogeler θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και συντονισμό των επιχειρησιακών μονάδων του Ομίλου παγκοσμίως, τις σχέσεις με τους εταίρους και τους πελάτες, καθώς και τις υπηρεσίες trading.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: "Θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον κ. Kogeler και να του ευχηθώ επιτυχία στο νέο του ρόλο ως μέλος της Διοίκησης και του Executive Committee. O Michael κομίζει μεγάλη εμπειρία και γνώση από τις διεθνείς αγορές και μια ευρύτερη αντίληψη των σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν σε μια ουσιαστική αναβάθμιση του τρόπου που ενσωματώνουμε βέλτιστες πρακτικές στο επιχειρησιακό μας μοντέλο για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ενίσχυση της κερδοφορίας και της αποτελεσματικότητας των επιχειρησιακών μας μονάδων ανά τον κόσμο."
Ο κ. Kogeler έρχεται στην INTRALOT από την Microsoft, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με 15 χώρες στην περιοχή ευθύνης του. Κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων στη Microsoft κατείχε θέσεις COO και CMO στη Μέση Ανατολή και Αφρική, Γενικού Διευθυντή Καταναλωτή και online στο Βέλγιο και την Ολλανδία καθώς και ρόλους Στρατηγικής. Στα 26 χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει επίσης εργαστεί στις συμβουλευτικές McKinsey και IBM.
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Rotterdam School of Management στο πανεπιστήμιο Erasmus.
-
16:59 Γερμανία: Εξοπλιστικά συστήματα αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ
-
16:42 Απόλυση λόγω "λανθασμένης ερώτησης" για Γάζα
-
16:39 Γ. Γεραπετρίτης: Οι άξονες της εξωτερικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας
-
16:17 Ισραήλ: Καμία περίπτωση ανάπτυξης τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Γάζα
-
16:08 Η ΠΟΜΙΔΑ για την έκπτωση φόρου για δαπάνες ενεργειακής, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης κτηρίων
-
15:49 Ν. Χριστοδουλίδης: Η παλλαϊκή εξέγερση του 1955 παραμένει ακλόνητο σημείο προσανατολισμού σε κάθε μας πράξη και ενέργεια
-
15:47 Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 58χρονου λιμενικού για υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικους
-
15:18 Γερμανία: Η πλειοψηφία υποστηρίζει τον επαναπατρισμό Σύρων
-
15:00 LIVE BLOG: Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο για νέο κόμμα από Α. Σαμαρά - "Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και πλέον δεν αρέσει"
-
14:58 Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά - Ιερέας και γνωστό μοντέλο ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Ξεκινά ο οδικός άξονας "Ιωάννινα – Κακαβιά"
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (38)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (15)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (14)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (12)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (11)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (9)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (9)
-
Ο Λαβρόφ δηλώνει έτοιμος να συναντήσει τον Ρούμπιο - Οι ΗΠΑ εξετάζουν πρόταση Πούτιν για έλεγχο των πυρηνικών όπλων (5)
-
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά - Ιερέας και γνωστό μοντέλο ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης (1)
-
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε παράλληλο σύμπαν (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ